Foci VB már most a Vodafone live!-on

forrás Prim Online, 2006. május 4. 08:15
Az idei év legfontosabb sporteseménye a németországi futball világbajnokság. 2006. június 9-étől 30 napon keresztül a focié a főszerep: a világ 32 legjobb csapatának összesen 64 mérkőzése következik.
A Vodafone live! Foci VB hírek microsite-on az esemény aktuális hírei olvashatók. A Vodafone ügyfelei folyamatosan frissülő információt kapnak arról, hogy milyen csapat összeállítással érkeznek az országok, melyik csapatnál történt mostanában sérülés, illetve akár arról is, hogy a szakemberek hogyan vélekednek az esélyekről. A friss hírek mellett letölthető játékokkal és háttérképekkel is várja ügyfeleit a Vodafone live! - a résztvevő futball sztárok, csapatok, edzők, mérkőzések képei tölthetők le háttérképnek. A játékok szerelmeseinek igazi csemegét kínálnak a Vodafone live!-on elérhető minőségi focis játékok, mint például a vadonatúj Real Football 2006, a klasszikus FIFA 2006 vagy a VB hivatalos mobiljátéka, a hamarosan elérhető FIFA World Cup.

A foci VB központi oldalának elérési útvonala: Vodafone live! / Újdonság / Kiemelt tartalmak / Foci VB a live!-on

Az igazi rajongók letölthető háttérképek és animációk segítségével öltöztethetik fel mobiltelefonjukat kedvenc csapatuk színeibe. A Vodafone live!-on a foci VB-n részt vevő összes csapattal kapcsolatban találhatók háttérképek és képernyővédők.

A Foci VB-re hangolódáshoz elengedhetetlen az ehhez kapcsolódó csengőhang. A Vodafone live!-ról letölthető a 2006-os németországi futball világbajnokság hivatalos himnuszának választott „Love Generation” Bob Sinclair-től, valamint számos, korábbi évek futball eseményeihez köthető világsláger. (pl. Ricky Martin dala, a „La Copa Da La Vida”, és Jennifer Lopeztől a „Let’s Get Loud”). A Vodafone live! focis csengőhang oldalán a slágerek mellett legkülönbözőbb VB himnuszok és indulók között válogathatnak a fociőrültek.

A Vodafone live!-on mindezek mellett hívódallamok is várják a Vodafone ügyfeleket. Mindenki beállíthatja hívói számára kedvenc országának himnuszát hívódallamként, a 1745 telefonszámra küldött kiválasztott SMS-kóddal.
A hívódallamok rendelési kódja az alábbiak szerint alakul:
Anglia            HD UK
Olaszország         HD ITALY
Hívódallamok elérési útvonala: Vodafone live! / Csengőhangok / Hívódallam / Akciós

Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50