Hordozható kivetítők gyors vezeték nélküli adatátvitellel

forrás Prim Online, 2006. május 6. 12:03
A Panasonic bemutatta a hordozható kivetítők új sorozatát. Minden új modell rendelkezik a Panasonic saját Daylight View 2 technológiájával, amely világosabb termekben, tárgyalókban is élénk színő, tökéletes képet eredményez.
A PT-LB50NT, PT-LB55NT és PT-LB60NT modellek rendelkeznek vezeték nélküli LAN (Local Area Network - helyi hálózat) funkcióval. Ennek köszönhetıen nem kell kábelekkel bajlódni (a tápkábel kivételével), az üzembe helyezés gyors és könnyű, a megoldás pedig nagyfokú rugalmasságot biztosít.

A vezeték nélküli kapcsolat beállításai gyorsan és könnyen elvégezhetők a Wireless Manager 3.0 szoftver segítségével. A program memóriakártyára is átmásolható, így vezeték nélkül is használható a kivetítő olyan helyeken is, ahol a számítógépekre nincs telepítve a Wireless Manager 3.0. Amennyiben az átvitel megszakadna a számítógép és a projektor között, a kapcsolat automatikusan újra felépül.

A korábbi modellekhez képest ötször gyorsabb adatátviteli sebességgel büszkélkedő PTLB50NT, PT-LB55NT és PT-LB60NT modellek a mozgóképfájlokat is folyamatosan jelenítik meg, 30 kép/másodperc sebességgel.

Az új modellek számos egyéb vezeték nélküli funkciót is kínálnak. A Wireless Prompter (másodlagos megjelenítés) segítségével a számítógépen megjelenített tartalomtól eltérő adatokat vetíthetünk ki. További funkció pl. a területspecifikus adatátvitel és a multi-live mód, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 16 számítógép képeit jelenítsük meg. A vezeték nélküli adatátvitel egy számítógéprıl maximum nyolc kivetítıre lehetséges.

A sorozat legkönnyebb darabja, a PT-LB50NT mindössze 1,9 kg. A PT-LB50NT csupán 57 mm vastag, helyigénye pedig egy A4 lap (297x210 mm) méretének felel meg.
Kulcsszavak: projektor Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50