Sony Ericsson Z710i EDGE-kagylótelefon

forrás Prim Online, 2006. május 18. 21:52
A kifinomult és stílusos kialakítású EDGE-kagylótelefon számos továbbfejlesztett üzleti és multimédiás funkciót tartalmaz.

„A Z710i mind az üzleti életben mind pedig magáncélra egyaránt tökéletes” – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. „Számos olyan funkcióval rendelkezik, melyet a modern üzletember elvár egy telefontól, például egyszerűen szinkronizálható a számítógéppel, hogy a naptár és a névjegyek mindig naprakészek legyenek; kifinomult, mégis egyszerű kialakítása pedig illik a professzionális életstílushoz.”

Az üzleti alkalmazást elősegítő funkciók közé tartozik a push e-mail támogatása és az RSS-hírletöltés, amelynek köszönhetően közvetlenül a telefonon olvashatók a legfrissebb hírek és közlekedési információk. A számítógépes eszközök közé tartozik a telefonkönyv és a naptár szinkronizálása, valamint az USB 2.0 támogatása. Az alapcsomagban található 64 MB tárhelyű Memory Stick Micro (M2) 1 GB tárhelyűre bővíthető, és bármilyen típusú multimédiás tartalom tárolására és átvitelére használható; legyen az szöveg, képfájl, videofelvétel, állókép vagy hangfájl.

A Z710i Access NetFront teljes körű HTML-böngészővel is rendelkezik. Segítségével az internetböngészés útközben is éppolyan egyszerű, mint a számítógépen, az EDGE által biztosított sebességnek köszönhetően pedig gyorsan letöltődnek az oldalak. A legújabb Bluetooth 2.0 verzió és a HDR (high data rate, nagy adatátviteli sebesség) révén lehetővé válik a gyors adatátvitel más Bluetooth-készülékekkel, és garantált a megbízható, jó minőségű összeköttetés a tartozékokkal, például vezeték nélküli headsettel és autós kihangosítókészlettel. A Z710i támogatja a Bluetooth sztereó valós idejű lejátszást (A2DP), azaz a telefon médialejátszójának teljes sztereó teljesítményét vezetékek használata nélkül élvezheti.

A 2 megapixeles felbontású fényképezőgéppel éles és ragyogó állóképeket és videofelvételeket készíthet, majd könnyedén megoszthatja őket MMS-ben vagy Bluetooth kapcsolattal, tárolhatja Memory Stick kártyán vagy gyorsan átviheti a számítógépre USB-kábellel.

Ha ki kell kapcsolnia telefonját, a nagyteljesítményű médialejátszó és az RDS FM-rádió továbbra is gondoskodik szórakoztatásáról. A médialejátszó az összes népszerű zenefájlformátumot támogatja, köztük az új e-AAC+ formátumot is, amely jelentősen lecsökkenti a felhasznált memóriahelyet és a letöltési időt.

A kagylóforma nagyméretű, külső LCD-képernyő elhelyezését tette lehetővé. Ennek köszönhetően számos funkció használatához ki sem kell nyitni a telefont. A kijelző mellett elhelyezkedő gombokkal közvetlenül elérhető és vezérelhető a médialejátszó és az FM-rádió, sőt megtekinthetők az SMS-ek, a feladatok és a bejegyzett találkozók is.

A Z710i készülék négysávos EDGE- és GPRS-telefon, amely fekete és homokszínben, 2006 harmadik negyedéve folyamán lesz kapható hazánkban.

Z710i – Funkciók röviden:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14