Az M Factory a Da Vinci kód mobiltartalmainak a regionális disztribútora

forrás Prim Online, 2006. május 22. 10:30
Az M Factory Kft., a Metacom Holding leányvállalata a Sony Pictures International regionális disztribútor partnere lett, az együttműködés keretében Lengyelországra és Bulgáriára vonatkozóan kizárólagos jogokat kapott a Da Vinci kód című film mobiltartalmainak forgalmazására. A megállapodás értelmében az M Factory Kft. a mobiltartalmakat Magyarországon kívül Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Lengyelországban forgalmazza.
A híres regényből készült filmhez kapcsolódó mobiltartalmak - polifonikus és valósághű csengőhangok, háttérképek, képernyővédők, ingyenes trailer - a film hazai bemutatójának napjától, május 18-tól tölthetők le. A tartalmak a weben keresztül (pl: Intercom hivatalos da Vinci weboldala), GSM operátorok WAP portáljain és a sajtóban érhetők el.

M Factory Kft.: a 2003-ban alapított, budapesti székhelyű vállalat fő tevékenységi körébe a mobiltelefon-tartalmak előállítása, illetve licencelése tartozik. Tartalomgyártás és -fejlesztés mellett tartalomjogosítással és -kezeléssel, tartalomértékesítéssel, illetve mobil marketingmegoldások kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik. Az M Factory saját márkanév alatt értékesített tartalmait Magyarországon gyártja; 12 európai országba szállít mobiltartalmakat. Nagyobb partnerei között megtalálható az iparág minden fontosabb hazai szereplője, így többek között az EMI Music, az EMI Publishing, a Sony/BMG, a Warner Music, a Budapest Film, az Intercom, a Nagy Könyv Programiroda és az index.hu. A mobiltelefon-szolgáltatók közül az M Factory ügyfele a T-Mobile Magyarország és a Pannon, további fontos ügyfelei az IKO New Media és a Telefor Médiaszolgáltató Kft. Az M Factory 75 százalékban a Metacom Holding, 25 százalékban pedig a svájci Quattrocom AG tulajdonában van.
Kulcsszavak: MFactory mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50