IPOSZ: webáruház és ipartestületi védjegy

MTI Sajtóadatbank, 2006. május 29. 09:45
Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) internetes cégkatalógus illetve internetes áruház szolgáltatást indít június elejétől.
Az IPOSZ elektronikus cégkatalógusa információt nyújt majd a katalógusban lévő vállalkozásokról az ügyfelek számára. A katalógusban keresni lehet tevékenységi kör, illetve település szerint.

Az ipartestületi tagvállalkozások elnevezése mellett szerepelni fog, hogy az adott cég melyik ipartestület tagja. Ezzel a szövetség egy ipartestületi védjegy létrehozását kívánja megalapozni.

Az elindítandó cégkatalógust illetve az internetes áruházat a www.e-iksz.hu illetve a www.e-x.hu regisztrált domain név alatt lehet majd elérni az interneten.

Kassai Róbert, az IPOSZ alelnöke az internetes cégkatalógus, illetve internetes áruház szolgáltatások elindításának bejelentésekor azt mondta, hogy az IPOSZ új szolgáltatásaiba azon cégek kerülhetnek be, amelyeket az szövetség ajánl a fogyasztóknak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50