További fontos határozatok a Synergon folytatólagos közgyűlésén

forrás Prim Online, 2006. június 16. 14:41
A Synergon Informatika Rt. 2006. május 30-án felfüggesztett évi rendes közgyűlése a mai napon folytatódott. Ez alkalommal a testület 2006. szeptember 30-ig terjedő időszakra négytagú felügyelő bizottságot választott, három évre a Synergon állandó könyvvizsgálójává választotta a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft-t, és döntött az alapszabály egyes pontjainak módosításáról is. Utóbbi döntésnek megfelelően a társaság új elnevezése Synergon Informatika Nyrt.-re változik, és a jogszabályoknak megfelelően egyszerűsödik a társaság közzétételi gyakorlata is.
Mint ismeretes, a közgyűlés korábban, május 30-án elfogadta a Synergon Informatika Rt. és a Synergon Csoport 2005. évi éves beszámolóit, valamint döntött az igazgatóság és a felügyelő bizottság beszámolójának elfogadásáról is. A minősített, 75%-os többséget igénylő előterjesztések közül a közgyűlés nem tudta megválasztani a társaság igazgatóságát. A részvényesek döntése alapján ugyanakkor újból működik a felügyelő bizottság: a közgyűlés a testület tagjaivá választotta Czakó Ferencet és Dr. Fintha-Nagy Ádámot, valamint a két munkavállalói delegáltat, Kemecsey Máriát és Szalma Lászlót.

A Synergon vezetése pozitívan értékeli, hogy a közgyűlés további fontos döntésekkel biztosította a társaság működésének zavartalanságát, illetve a jogszabályok előírta változtatások végrehajtását. A társaság vezetése a rendelkezésére álló eszközökkel továbbra is igyekszik elősegíteni az új igazgatóság megválasztását, miközben valamennyi szükséges feltétel birtokában gondoskodik a társaság megszokott működéséről.
Kulcsszavak: +céginfo Synergon

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50