Amatőr fotópályázatot hirdetett a Symantec

forrás Prim Online, 2006. július 5. 12:35
A Symantec nemzetközi fotópályázatot hirdetett, amelyre amatőr fotósok nevezhetik be képeiket öt kategóriában. Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazmatelevízió.

A versenyben részt vevők regisztráció után a Symantec erre a célra készített magyar nyelvű honlapjára tölthetik fel a fotókat, amelyek mérete nem haladhatja meg az 1 MB-ot. Azért, hogy valóban amatőr fotósok versengjenek egymással, a piros szem effektus eltávolításán kívül semmilyen digitális vagy egyéb változtatás nem alkalmazható a fényképeken. Naponta csak egy kép nevezhető be kategóriánként, de aki rendszeresen visszalátogat az oldalra, naponta új fotót tölthet fel, és megnézheti a világ minden tájáról beérkezett alkotásokat.

Az öt fénykép-kategória

  • Emberek: Ki vagy kik az Ön világában fontos szerepet betöltő személyek?
  • Állatok: Ez lehet háziállat, a kedvenc állata az állatkertben vagy egy pillanatfelvétel a kert egy lakójáról.
  • Sportesemények: A fénykép témája lehet egy professzionális vagy amatőr sportesemény vagy akár egy kötetlen családi játék is.
  • Különleges alkalmak: Mit jelentenek az Ön számára az ünnepek és a nyaralások?
  • Természet és tájak: Fényképek, melyek bemutatnak egy, az Ön számára kedves tájat.

Nyeremények

Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazmatelevízió.

  • Három első díj kategóriánként: 500 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.
    Öt második díj kategóriánként: 250 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.
    Tíz harmadik díj kategóriánként: 100 amerikai dollár értékű ajándékutalvány egy webáruházba a nyertes tartózkodási országában vagy a nyertes földrajzi régiójának egy országában.


A képeket 2006. július 31-ig lehet feltölteni a http://photocontest.symantec.com/hu/ magyar nyelvű weboldalra, ahol szeptember 1-jén hirdetik ki a nyerteseket, és megtekinthetők a győztes képek is.

Kulcsszavak: fotó verseny Symantec

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50