Magyarországon is népszerű a csokoládételefon

forrás Prim Online, 2006. augusztus 24. 12:10
Az LG várakozásait is felülmúlja a Chocolate Phone sikere Magyarországon. Rövid két hónap alatt több mint 3000 darab fogyott e prémium kategóriás készülékből.
Az LG Electronics idén májusban Európában is bemutatta Chocolate Phone névre keresztelt mobiltelefonját. A nemzetközi bemutató óta már több mint 1 millió darabot értékesítettek a készülékből világszerte, ráadásul sok helyen extra szállítmányokat kellett rendelni, hiszen ekkora sikerre még a cég vezetői sem számítottak. A cég prémium kategóriás Black Label szériájának első tagját tavaly novemberben dobták piacra Koreában és 3 három hónap alatt több mint 300 000 darabot adtak el belőle. Az óriási koreai, majd később nemzetközi siker után Magyarországra is megérkezett a - hivatalos nevén - LG KG800-as mobiltelefon. Az iF és Red Dot Design díjas készüléket június 15-én vezették be hazánkban és az azóta eltelt 2 hónap során több mint 3000 telefon talált gazdára, amely egy prémium kategóriás mobil esetében kivételes eredménynek számít.

Az LG újabb változatait is tervezi bemutatni a Chocolate telefonnak. Várhatóan még az idén kapható lesz Magyarországon a készülék elegáns fehér és csábító rózsaszín változata. A jelenleg kapható csúszka típus mellett új modellek is színesítik a későbbiekben az LG Chocolate szériájának palettáját. Az LG ígérete szerint a prémium kategóriás telefonok mindegyike egyedi formatervezéssel és még az elődjeinél is fejlettebb technikai tulajdonságokkal csábítja majd a vásárlókat.
Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36