Európába is megérkezett az Ultra Edition, a Samsung mobilok legújabb generációja

forrás Prim Online, 2006. augusztus 30. 10:18
Augusztus 29-én az Ultra Edition mobiltelefonok bemutatóján, amelyre a párizsi Louvre lenyűgöző környezetében került sor, három különálló és merész mobil-dizájnt mutatott be a Samsung, amelyek számos lehetőséget kínálnak a dizájn, a színek és a legújabb multimédiás jellemzőket illetően.
A Samsung Ultra Edition készülékek egy olyan törekvés eredményei, amely célja a külső elemek (könnyen hordozható, ergonómikus stílus) és a belső tulajdonságok (felhasználói menü és belső erő) egyensúlyának megteremtése.

Az Ultra Edition generáció minden készüléke a karcsúság új, egyedi képviselője. Mindegyik készülék egy sajátos, formabontó dizájnt képvisel, és saját magában is külön kategóriát alkot.

Az Ultra Edition 12.9 (D900) ideális választás azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat és a legújabb funkciók mellett a simulékony dizájnt is elvárják. A csupán 12,9 mm vastag, finom tervezésű készülék egy három megapixeles kamerával, a fényképek közelebbhozásához alkalmazható autofókusszal, valamint kiemelkedően fejlett, felhasználóbarát funkciókkal, mint például a “uGo”, válik teljessé. Továbbá, 5 kifinomult szín opciója – a puha fekete, a vizes piros, a selymes kék, a csillogó ezüst és a szén szürke – segít a készülék használójának a személyreszabott beállítások színesítésében.

Minden kétséget kizáróan az Ultra Edition (X820) karcsúságban generációjának vezető tagja a világ legvékonyabb profiljával, 6.9 mm-rel. Nyugodt, divatos és fegyelmezett, a mobilkészülék ultravékony arányai garantáltan mély benyomást keltenek és elbővölik a vásárlót. Az Ultra Edition 6.9 négy szín opciót kínál – a feketét, az óceán kéket, a rózsaszínt és a titánium ezüstöt.

Végül, a “trendhagyó” trió harmadik tagja az Ultra Edition 9.9 (D830), amelynek kagylóra elmékeztető formája 9.9 mm-es profilba belefér. Igazán túllép a határon, mivel ez a mobiltelefon a legvékonyabb olyan folder design, amely tartalmazza az összes olyan multimédia funkciót, mint a 2 megapixeles kamera, a Bloetooth technológia, a fájlnézegető, a TV kimenet és a bővíthető memória. 5 különböző szín opciót kínál a mobilkészülék – modern feketét, abszolút feketét, fehér ezüstöt, oceán kéket, rózsaszínt, valamint a speciálisan tervezett előlap mintákat.

A Samsung Ultra Edition mobil készülékei jelenleg már egész Európában kaphatók, de a vállalat még több Ultra Edition készülék mihamarabbi bemutatását tervezi a piacon.
Kulcsszavak: mobiltelefon Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50