UEFA Bajnokok Ligája tartalmak mobilon

forrás Prim Online, 2006. szeptember 7. 11:10
Szeptember 12-én rajtol az UEFA Champions League 2006/2007-es szezonja, a Vodafone Magyarországnál azonban már most megjelentek a sorozathoz kapcsolódó mobiltartalmak. A Vodafone sok újdonsággal, exkluzív meglepetésekkel készül az új futball-idényre. Első lépésként a Vodafone live! oldalakon tűnnek fel egyedülálló szolgáltatások és tartalmak.
Az eseményértesítő szolgáltatás segítségével senki nem marad le kedvenc csapata mérkőzéseinek legfontosabb pillanatairól. A díjmentes regisztráció során a felhasználók egy vagy akár több klubot is kiválaszthatnak, amely csapatok Bajnokok Ligája mérkőzéseinek legfontosabb eseményeiről SMS-ben vagy MMS-ben értesítést kapnak. Az egyes csapatokra regisztráltak azonnal üzenetet kapnak többek között a félidei eredményről, a gólokról, az esetleges kiállításokról illetve büntetőkről, és természetesen a végeredményről. A fogadott üzenetek ára 48 Ft / esemény, akár SMS-ben, akár MMS-ben érkezik az értesítés. A szolgáltatásra feliratkozni a 1744-re küldött az „UEFA BL SMS” vagy az „UEFA BL SMS” – díjmentes - üzenettel lehet, a válaszüzenetben megadott instrukcióknak megfelelően.

Tovább bővül az UEFA CL videószolgáltatása is: az elmúlt két szezonban már megszokott módon a szezon minden gólja letölthető videóképes telefonokra a live! UEFA CL rovatából 5 perccel a gólszerzés után – függetlenül attól, hogy a televíziók közvetítik-e az adott mérkőzést. A 3G felhasználók a gólokat természetesen jobb minőségben és nagyobb terjedelemben élvezhetik, valamint lehetőségük van bármely találkozóról kétperces összefoglalót megtekinteni a mérkőzés másnapján.

A Vodafone live! hivatalos UEFA oldala emellett folyamatosan frissül hírekkel, eredményekkel. A játékosokról és a klubokról napra kész statisztikák állnak a rendelkezésre, aki pedig a múltban szeretne keresgélni, az is egy különleges adatbázishoz juthat, hiszen az 1992/93-as szezontól kezdve végigkövethető a Bajnokok Ligája története.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50