LG Philips LCD TFT LCD panel mobiltelefonokhoz

Széll Zoltán, 2006. szeptember 16. 17:29
A 2 hüvelykes LCD panel gyorsabb válaszidővel rendelkezik, mint a jelenleg használt mobiltelefonok képernyői, amely lehetővé teszi a következő generációs digitális adók által sugárzott kiváló minőségű videók éles képekkel történő lejátszását, valamint a mobilkommunikációs technológia – DVB-H és WiBrio – kezelését.
Az LG.Philips szóvivője a bemutatón elmondta, hogy a képernyő válaszideje 16ms, ami 36%-kal gyorsabb, mint a jelenleg a mobiltelefonokban használt leggyorsabb TFT LCD paneleké.

Jelenleg a mobiltelefonokban használt TFT LCD panelek válaszideje 25ms körül van, ami a képek elmosódását idézi elő és szellemképet okoz. Mindezek együtt jelentős mértékben csökkentik a HD videók képminőségét. Az LG.Philips LCD vállalatnál kifejlesztett gyors válaszidejű LCD panel kiküszöböli ezeket a jelenségeket és kiváló minőségű képet produkál.

A nagy sebességű képernyő kevés energiát igényel, ezért megfelel a mobil telefonok alacsony energiaigényének. Az LG.Philips különböző technológiákkal fejlesztett nagyméretű paneleket. Ennek eredményeként az új termék válaszideje hasonló a noteszgépekben használt LCD válaszidejéhez és könnyű a tömeggyártása.
Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55