Synergon: Cisco hálózati menedzsment rendszer frissítése a Magyar Telekomnál

forrás Prim Online, 2006. szeptember 28. 18:04
A Synergon frissíti a Magyar Telekom Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét, és szállítja az új rendszer működését biztosító nagyteljesítményű szervert. Az új ethernet menedzsment rendszer a Magyar Telekom hálózatában a kiemelt ügyfelek VPN (virtuális magánhálózati rendszer) kapcsolatait létesíti. A megbízás értéke meghaladja a huszonnégymillió forintot.
A 2006 júliusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Nyrt. frissíti a Magyar Telekom ethernet menedzsment rendszerét. A Ciscoval közösen benyújtott ajánlat alapján a cég az új Cisco ISC hálózati menedzsment rendszerét telepíti és szabja testre a Magyar Telekomnál. A Synergon szakemberei szállítják és konfigurálják azt az új SUN szervert is, melyen az alkalmazás fut majd a későbbiekben.

Az új ethernet menedzsent rendszer segítségével a Magyar Telekom lényegesen könnyebben kezelhető módon biztosít VPN elérést ügyfeleinek saját hálózatán belül. Ezek a vállalati ügyfelek a Magyar Telekom hálózatához mostantól közvetlenül, etherneten keresztül kapcsolódhatnak, a korábbi bérelt vonali vagy ADSL kapcsolat helyett.

A virtuális magánhálózati rendszer (VPN) biztonságos és költséghatékony módja vállalatok különböző telephelyei közötti Intranet, a partner vállalatok közötti Extranet kommunikáció, illetve a távoli és mobil hozzáférés, (home-working, mobil-working) megvalósítására. A projekt részeként a Synergon munkatársai végzik a teljes adatbázis migrációt is, melynek eredményeképpen az új rendszer a korábbi verzió adatait felhasználva működik majd.
Kulcsszavak: Magyar Telekom Synergon

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38