Fehér csokoládé az LG-től

forrás Prim Online, 2006. szeptember 29. 17:07
Október hónapban Magyarországon is bevezeti Black Label sorozata második tagját, a hűvös fehér színű Chocolate Phone-t az LG Electronics.
Az egyedi formatervezéssel és fejlett technikai tulajdonságokkal rendelkező telefonszámos országban elődjét követve szintén az eladási listák élén áll. Hazánkban a sorozat eddigi sikerét a több mint 5000 eladott fekete csoki mobil példázza. Az LG Electronics Magyar Kft. vezetői a fehér csoki hazai sikerében is hisznek. A KG800 néven is ismert telefon fehér felületén, a korábban már megismert vörös színnel világító érintőgombos kijelzők csak a készülék használatakor világítanak. A készülék technikailag a Chocolate Phone-nal azonos paraméterekkel rendelkezik.

A készülék egyúttal környezetbarát is, és az Európai Unió tanúsítványát is elnyerte, amiért megfelel az Európában, júliusban hatályba lépett, veszélyes anyagok eltávolításáról szóló szabályozásnak. A tanúsítvány elnyerése érdekében az LG Electronics a Chocolate Phone számos tulajdonságát továbbfejlesztette. A veszélyes anyagokat tartalmazó alkatrészeket nem toxikus anyagúra cseréltek. Az LG Electronics ólommentes forrasztóanyagot használt a PWB (Printed Wired Board) részeinek rögzítéséhez.

Az LG Electronics hat formatervező központot működtet világszerte. A Szöulban, Milánóban, Pekingben, New Jersey-ben, Új-Delhiben és Tokióban található létesítmények mérnökei a vásárlói felmérések alapján alakítják ki a termékek külsejét, hogy a kész modell megfeleljen a fogyasztók igényeinek. Az LG Black Label szériájának köszönhetően egyedülálló vállalkozás részesei lehetnek mind a kereskedők, mind pedig a vásárlók.
Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36