Színház- és koncertjegy-vásárlás SMS-ben

forrás Prim Online, 2006. október 5. 15:26
A T-Mobile és az InterTicket együttműködésének köszönhetően a mobilszolgáltató ügyfelei már színházi előadásokra, koncertekre és egyéb rendezvényekre SMS-ben is vásárolhatnak jegyeket.
Az SMS-es jegyvásárlásban elérhető előadások az InterTicket egyedi kódjával rendelkeznek, amely megtalálható a plakátokon, szórólapokon és programfüzetekben. Az előadóhely és az előadás kódját, valamint a kívánt jegyek számát a 30/3444091-es számra kell elküldeni, és a vásárlást összefoglaló SMS-t a megérkezéstől számított legfeljebb 3 percen belül jóváhagyva megtörténik a vásárlás. A rendszer természetesen a jegyvásárlás pillanatában legjobb jegyeket ajánlja fel.

A jegyek az előadás előtt az azonosító kóddal a pénztárban vehetők át, a jegyek díja és kezelési költség (10% + 50 Ft) utólag a havi számlával, illetve megadott összeg felett, vagy Domino kártyásként a feltölthető m-com egyenlegből egyenlíthető ki. A megvásárolt jegyek összértéke a 20 ezer forintot nem haladhatja meg, 4000 ezer forint felett pedig a vásárlás biztonsága érdekében vásárlási kódra van szükség (a kód a T-Mobile honlapján vagy SMS-ben igényelhető). Az előadás elmaradása esetén az ügyfelet SMS-ben értesítik a jegyek visszaváltásának, vagy további felhasználásának lehetőségeiről.

A T-Mobile-nál a mobil vásárlással számos termék és szolgáltatás, így pl. lottó, autópálya-matrica, parkolójegy, mozijegy vehető meg mobiltelefonon. A szolgáltatás népszerűségét jelzi, hogy a T-Mobile-osok havonta már 50-60 ezer alkalommal vásárolnak telefonjukkal.
Kulcsszavak: mobilszolg T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50