3G Chocolate mobil 2 megapixeles kamerával - karácsonykor Magyarországon is

forrás Prim Online, 2006. november 7. 11:50
Az LG Electronics bemutatta 3G/UMTS képes Chocolate telefonját, a KU800-at.
A klasszikus, a rózsaszín, a fehér és a borvörös Chocolate GSM modellek után az LG most a 3G/UMTS változatú Chocolate telefont kínálja vásárlóinak, amely megfelel az újgenerációs mobilhálózatok kihívásainak. A touch-pad billentyűzetes, rejtett LCD kijelzős, fényes fekete színben pompázó csúszkatelefon jó néhány ország számos mobilszolgáltatójánál, köztük a Vodafone-nál is a következő szezon egyik kiemelkedő készüléke lesz.

A Vodafone live! kínálatát nagyban erősíti majd az LG KU800 számos 3G szolgáltatásával, köztük a mobil tv-vel, teljes zeneszámok letöltésével, videohívással és email kommunikációs lehetőségekkel. A Vodafone 3G hálózatán keresztül a felhasználók könnyedén küldhetnek és fogadhatnak nagyméretű fájlokat, például videoüzeneteket. A KU800 két beépített kamerájának köszönhetően a videotelefonálás még sosem volt ilyen könnyű és egyszerű. A Chocolate telefon UMTS változata 2 megapixeles kamerával és egy integrált fényforrással rendelkezik, hogy a rosszul megvilágított környezetben és éjszaka is éles képeket készíthessünk. A második kamera a videohívások kényelmes lebonyolítását teszi lehetővé anélkül, hogy a telefont megfordítanánk.

Az LG KU800 olyan felhasználóbarát funkciókat kínál, mint a vezeték nélküli sztereó Bluetooth fülhallgató, MMS, hosszú SMS és MP3 lejátszó. A 60 MB-os belső memória 1GB-ig bővíthető memóriakártyával, így minden kedvenc zenénket magunkkal vihetjük és még Vodafone live! portálról is tölthetünk le számokat. Az MP3 számokat csengőhangként, illetve SMS jelzőként is használhatjuk. Természetesen a multitask funkció sem hiányzik a Chocolate UMTS telefonból, így telefonálás közben gond nélkül írhatunk SMS-t, játszhatunk és zenét is hallgathatunk a készüléken egyidőben. Mindent egybevetve az LG KU800 egy valódi ínyencfalat az újgenerációs mobiltelefonok piacán.

A Vodafone Magyarország karácsonyi kínálatában a KU800 is megtalálható lesz.
Kulcsszavak: Vodafone mobiltelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50