Alkalmazott-továbbképzésben díjat nyert a MagiCom

forrás Prim Online, 2007. március 13. 09:02
„Investor in People” szervezetté vált a MagiCom Kft. A hazai informatikai szektorban elsőként sikerült megszereznie az elismerést, melyet olyan szervezetek nyerhetnek el, amelyek emberi erőforrásaikat megtérülő befektetésnek tekintik – azaz kiemelt figyelmet szentelnek alkalmazottaik továbbképzésének.
Az Investors in People minősítési rendszer 1990-ben született a brit kormány kezdeményezésére. Alapját az az emberi erőforrás fejlesztési gyakorlat képezi, ahol a szervezet a munkatársak tudatos továbbképzése által éri el üzleti céljait. Ma már a világ 32 országában alkalmazzák sikerrel, s mintegy 40 000 szervezet tudhatja magáénak a díjat.

Az Investors in People Standard lényegében keretrendszert biztosít a humán erőforrás menedzsment gyakorlatához, vagyis eredmény- és nem folyamatcentrikus. A MagiCom Kft. több mint féléves fejlesztése – az Investors in People minősítés kizárólagos magyarországi képviselőjével, a TQMI Hungary tanácsadó céggel együttműködésben - sikeres „assessment”-tel zárult. Az Angliából érkezett „assessor” záró értékelése szerint a szervezet működése megfelel a minősítés három alapelvének (tervezés, végrehajtás, ellenőrzés), amit a vizsgált 39 szempont maradéktalan teljesítése bizonyított.

A MagiCom Kft. 2001 óta működik a magyarországi outsourcing, infokommunikációs technológiai és tanácsadási piacon. A cégvezetés az alapítás óta munkavállalói személyét és tudását tekinti legnagyobb vagyonának – ezért a cégstratégia egyik visszatérő, kiemelkedően fontos eleme a munkatársak tudatos továbbképzése. Értelemszerűen az is elvárás a cégnél, hogy mindenki folyamatosan fejlessze ismereteit, képességeit.

Egy ilyen minősítés a nemzetközi piaci versenyben feltétlenül hozzájárul a vállalat pozitív megítéléséhez. „A MagiCom Kft. valóban megtérülő befektetésnek tekinti emberi erőforrásait. Ennek kétségtelenül pozitív hatása van a szervezetre, mely a magas szintű emberi erőforrás tevékenységnek köszönhetően képes ilyen rendkívül dinamikus fejlődést felmutatni.” – szerepel az „assessor” jelentésében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50