Technology Fast 50: Ismét lehet jelentkezni

forrás Prim Online, 2007. május 15. 14:39
A Deloitte Central Europe idén nyolcadik alkalommal hirdette meg Technology Fast 50 elnevezésű, évente megrendezésre kerülő versenyét, amely Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit rangsorolja.
A Deloitte által szervezett Technology Fast 50 verseny célja, hogy elismerje a leggyorsabban növekvő, illetve az új, dinamikus piaci szereplőket. Ezen a magas rangú megmérettetésen minden évben számos lengyel, cseh, szlovák, magyar, valamint lett csúcstechnológiai cég vesz részt. Idén két új országot köszönthetünk a résztvevők között, amelyek bővülő és versenyképes technológiai piaccal rendelkeznek: Bulgáriát és Romániát. "Egyúttal szeretnénk más cégeket is bátorítani a részvételre - nem csak azokat, amelyek már megerősödtek a piacon, hanem a feltörekvő vállalkozásokat is, akik eséllyel pályázhatnak a "Rising Stars" kategóriában" - mondta el Dariusz Nachyla, a Deloitte Technológia, Média és Telekommunikáció munkacsoportjának első embere, valamint a Technology Fast 50 új vezetője.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a regionális Fast 50 weboldalon, a www.fast50ce.com-on érhetők el. A jelentkezés határideje 2007. június 29. Mivel az eredendően közép-európai program másutt is elterjedt, a győztesek automatikusan bekerülnek a "Technology Fast 500 EMEA" elnevezésű európai szintű versenybe.

A tavaly legjobb eredményt elért magyar cég a 10. helyezett budapesti székhelyű, integrált munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat nyújtó CVO Group. A 11. helyen szintén egy magyar vállalat szerepelt, a Xapt Hungary információ-technológiai céget, melynek fő tevékenysége a Microsoft Dynamics integrált vállalatirányítási rendszerek értékesítése, bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testre szabása, továbbfejlesztése. 2006-ban a Fast 50 listára összesen hét magyar cég került fel.

„A „Rising Star" kategóriában olyan cégek kerülnek jelölésre, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, azonban túl rövid ideje vannak jelen a piacon ahhoz, hogy nevezhessenek a Fast 50 versenyre. A „Rising Star” vállalatok 3 - 5 éve működnek, és 2002-es árbevételük meghaladta a 30.000 eurót.

2006 Rising Star cége a 2187%-os árbevétel-növekedést felmutató magyar Alerant Information Technology Inc volt, amely első ízben szerepelt a versenyen, és amely cég tevékenységének középpontjában az önálló szoftverfejlesztés és alkotás áll.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50