A pillanat megörökítéséről szól a Sony Ericsson új telefonja

forrás Prim Online, 2007. augusztus 14. 11:37

Az új Sony Ericsson K770 Cyber-Shot telefon digitális fényképezőgép, fényképalbum és elegáns telefon egyben. Elsősorban mégis telefon, mellyel elküldheti és megoszthatja felvételeit, amint elkészíti őket.

A Sony Ericsson Cyber-shot sorozata az egyszerűségről szól. Felvétel készítéséhez csak el kell csúsztatnia a lencsefedőt, majd a célra irányítani az optikát és már készítheti is a képet. Ha a spontán pillanatfelvételen rosszak a fényviszonyok, a Photo fix alkalmazással, számítógép használata nélkül, közvetlenül a telefonon szerkesztheti a képet.

A K770 Cyber-shot mobillal készített fényképek kiválóan nyomtathatók. A telefon 3,2 megapixeles autófókuszos kamerával rendelkezik, mely lehetővé teszi a jó minőségű nyomtatást egészen A4-es méretig (297 x 210 mm). Tökéletes képek a családi fényképalbumba! A K770 kamerája videófelvétel készítésére is alkalmas. Zárt helyen készített videófelvételekhez a készüléket egy erős fotófénnyel is felszerelték, így garantáltan jobb minőségben készíthet felvételeket.

A K770 a felvételek azonnali tárolását és megosztását kínálja. Akár 200 fénykép tárolására is alkalmas Memory Stick memóriát tartalmaz, és képeit a kristály tiszta, nagyméretű képernyőn oszthatja meg barátaival. Ha barátai távol vannak, meglepheti őket egy üzenetet tartalmazó fénykép küldésével. Vagy akár közvetlenül a telefonról feltöltheti képeit az online fotógalériába. Mi sem egyszerűbb: az első fényképfeltöltéskor létrehoz egy személyes fényképalbumot vagy „blogoldalt”, amelyet mások megtekinthetnek az interneten. A fényképek megosztásához csak meg kell osztania a weboldal címét a barátaival.

A K770 Cyber-shot telefon a pillanat megörökítéséről szól. Telefonként elég keskeny ahhoz, hogy könnyedén a zsebébe vagy táskájába csúsztathassa. De amikor szükség van rá, olyan digitális fényképezőgépet tartalmaz, amely az elvárható legjobb minőséget produkálja.

A K770 egy GPRS és 3G telefon, mely a kiválasztott piacokon 2007. őszétől kapható.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14