Partneri megállapodást kötött a svéd op5 az Albacomppal

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 10:50

2007. augusztus 27-én együttműködési megállapodást írt alá az Albacomp az IT menedzsment rendszereiről ismert svéd op5 céggel, amelynek értelmében a székesfehérvári vállalat értékesíti Magyarországon az op5 nyílt forráskódú, informatikai rendszerek irányítását és felügyeletét ellátó szoftvereit.

A megoldások eszköz- és gyártó-függetlenek, így alkalmasak heterogén (különböző szervereket, aktív eszközöket, stb. tartalmazó) IT-rendszerek menedzselésére a kis- és középvállalatoktól a legnagyobb multinacionális cégekig. Az Albacomp a pénzügyi szektor egyik vállalatánál már megkezdte az első hazai op5 rendszer üzembe helyezését.

A gyors ütemben növekvő svéd op5 folyamatos terjeszkedik a Skandinávián kívüli országokban is, e folyamat részekén talált partnerére az Albacompban Magyarországon. Az op5 világszerte több mint 200 ügyféllel rendelkezik, amelyek közt megtalálható többek közt a Volvo, az Intrum Justitia, a SwedBank, a Bonnier, a Max Matthiessen illetve számos önkormányzat és közigazgatási intézmény.

„Az op5 rendszere elsősorban felügyeleti funkciókat valósít meg, így jól kiegészítheti a cégünk üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásait, továbbá megalapozhatja a cég felügyeleti és távfelügyeleti tevékenységét a másik stratégiai termékkörünk, a CA mellett, amely elsősorban nagyvállalatoknak nyújt menedzsment megoldásokat.”
– nyilatkozta Pukler Gábor, az Albacomp vezérigazgatója.

Kulcsszavak: Albacomp +céginfo op5

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50