Távozik az Albacomp vezérigazgatója

forrás Prim Online, 2007. szeptember 6. 10:59

2007. október 31-gyel közös megegyezéssel távozik posztjáról Pukler Gábor, az Albacomp jelenlegi vezérigazgatója, aki 2006. május 1. óta vezette a székesfehérvári vállalatot. A megüresedő vezérigazgatói pozíciót Minárovits János veszi át, aki az Albacomp alapítója és résztulajdonosa is egyben.

„Az Albacomptól való elválás a saját döntésem, amely már egy ideje érlelődött bennem.” – nyilatkozta Pukler Gábor a bejelentés kapcsán. „Nem egy másik vállalat csábít el, így e bejelentéssel szeretném megelőzni a találgatásokat, hogy hol folytatom a szakmai pályafutásomat. A távozásom házon belüli bejelentése óta továbbra is korrekt maradt a kapcsolatom a cég tulajdonosaival és a menedzsmenttel, és reményeim szerint ez a jövőben is így marad. Az elmúlt másfél évben sikerült a szolgáltatási piac felé orientálnom az Albacompot, amit nagy sikerként könyvelek el. Azt gondolom, hogy az Albacomp jó pályára került, és a jövőben is magyar informatika meghatározó szereplője lesz.” – tette hozzá.

„Pukler Gábor távozását sajnálattal tudomásul vettük. Az elmúlt másfél év korrekt emberi és szakmai kapcsolat jegyében telt el, így a döntését tiszteletben tartjuk, és további szakmai sikereket kívánunk neki. Mindazonáltal az Albacomp tovább folytatja a szolgáltatások erősítésére épülő munkáját és reményeim szerint további fejlődésnek néz elébe.” – kommentálta a döntést Minárovits János.

Kulcsszavak: Albacomp CIO +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50