T-Kábel: Ősszel újabb csomagok indulnak

forrás Prim Online, 2007. szeptember 9. 08:30

A nyár folyamán jelentősen szélesedett a digitális szolgáltatásra előfizetőik köre a T-Kábel Magyarország Kft-nél. Augusztus végén ünnepelték digitális szolgáltatásuk 25 ezredik előfizetőjét.

A 25 ezer előfizető több mint 40 ezer digitális minicsomagra fizetett elő.
Több mint 20 ezren pedig már a teljes televíziós alapkínálatukat digitálisan élvezhetik. Ez arányában azt jelenti, hogy alig háromnegyed év alatt, az előfizetők már közel 15%-a áttért a digitális platformra azok közül, akik számára ez a 2006 végén elindított szolgáltatás elérhető. Az év végéig ez az arány várhatóan 25%-ra emelkedik.

A 2005 decemberében bevezetett szolgáltatás jelenleg 11 tematikus minicsomagot kínál. Budapesten és környékén pedig 2006 decemberétől az előzőek mellett már szinte a teljes televíziós alapkínálat elérhető prémium kép- és hangminőségben a Digital II és III csomagokban olyan - korábban nem elérhető csatornákkal bővítve - ,mint Animal Planet, National Geographic Wild, Zone Europa, Vital TV, Animax és az Eurosport2. Ez utóbbin az angol foci rajongói nyomon követhetik az idei szezontól 3 évre ehhez a csatornához került Premier League meccseit. A Digital II és III csomagok a hagyományos, analóg kettes és hármas programcsomagjai szinte teljes kínálatát tartalmazzák, amihez hozzáadtak néhány értékes grátisz csatornát is a digitális változatban, változatlan havidíj mellett.

A társaság tovább követi az elmúlt években megkezdett kiemelt stratégiai irányt, a digitális televíziózás elterjesztését, melynek következő mérföldköve 2007. őszén a Digital II, és a Digital III csomagok bevezetése lesz csongrád- és békés megyei hálózat legnagyobb részén.

Az ősz folyamán további minicsomagokat is indít a T-Kábel, három újabb lehetőséggel bővül a már meglévő választék eddig nem elérhető, újabb tartalommal: a gyermekek számára szóló csatornákat, a hírcsatornákat, illetve az életmóddal foglalkozó kínálatot gyűjtenek össze egy-egy újabb tematikus csomagokba.

sajtóközlemény

Kulcsszavak: T-Kábel kábel televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14