CODA pénzügyi megoldások vállalatmérettől függetlenül

forrás Prim Online, 2007. szeptember 18. 17:44

A CODA Group, a pénzügyi rendszerek specialistája bejelentette „Software as a Service” (Szoftvert Szolgáltatásként – Saas) nevű kezdeményezését, amelynek célja a CODA pénzügyi rendszerek hozzáférhetőségének kiszélesítése.

A CODA termékeit támogató technológiai platformok hosszú sora most egy újabb megoldással bővül: a vállalat egy olyan, on-demand alkalmazáscsomag összeállítását tűzte ki célul, amely az SaaS program szellemében készül el. Ez a megoldás – a Financials és a kizárólag Angliában hozzáférhető Dream termékek mellett – a CODA alapvető pénzügyi alkalmazásainak körét gazdagítja majd.

A CODA stratégiájának középpontjában továbbra is az áll, hogy olyan szoftveres megoldásokat biztosítson a pénzügyi vezetők és azok munkatársai számára, amelyek a vállalat méretétől és a használt technológiai platformtól függetlenül megfelelnek minden üzleti kihívásnak. Az SaaS növekvő népszerűsége indokolja a CODA „multi-platformok” iránti elkötelezettségét, amely lehetővé teszi, hogy olyan termékportfoliót fejlesszen ki, amely a vállalatok szélesebb köre számára is alkalmazható. Ezen új stratégiai irányvonal eredményeképp a CODA számviteli rendszerei kielégítik majd mind a 10 főt, mind a több tízezer alkalmazottat foglalkoztató vállalatok számviteli rendszerekkel szemben támasztott igényeit.

A CODA továbbra is nagy figyelmet szentel a tradicionálisabb szolgáltatási modellekre, arra alapozva, hogy az egyes szolgáltatások közötti választás minden vállalat esetében az egyedi stratégiai és technológiai elvárásoktól függ. Multi-platfrom stratégiáját tovább folytatva a CODA minden egyes ügyfele számára az adottságainak leginkább megfelelő technológiát és szolgáltatáscsomagot fogja biztosítani.

Az SaaS-ről és az on-demand szoftverekről

Az SaaS (Software as a Service) technológia az üzleti szoftverek piacának újdonsága. Az SaaS szakít a hagyományokkal, és a jövőben teljes egészében helyettesítheti a drága rendszer-telepítéseket, rendszerfrissítéseket és –karbantartásokat, helyettük egy könnyen kezelhető, gyorsan megtérülő, böngésző-alapú megoldást és ehhez kapcsolódó szolgáltatáscsomagot kínálva.

Az SaaS szolgáltatásai közé tartoznak az ügyfelek számára kínált ún. on-demand szoftverek is. Az on-demand szoftverek egy teljesen új korszakot nyitnak meg az informatikai rendszerek integrációja terén. A vállalatok ugyanis ennek köszönhetően valós időben képesek a piaci feltételek érzékelésére és az ezekre adott reakciókra. Nincs szükség a szoftverek megvásárlására, az ügyfél csupán szolgáltatásként veszi azokat igénybe. A külső rendszeren tárolt szoftver-adatbázisra egy böngészőn keresztül bárhol, bárhonnan felcsatlakozhat, és a „bérelt” szoftvert tetszés szerinti ideig használhatja, a kiválasztott on-demand szoftverek körét pedig bármikor bővítheti, vagy szűkítheti.

Kulcsszavak: Coda-hu pénzügy

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Mitől lesz okos a jövő hálózata

A jövőben a megújuló energiaforrások arányát növelnék a legtöbben, 2030-ra pedig a digitalizáció és az energiaellátás zöldülése a legmarkánsabban megmutatkozó igény - derül ki az E.ON Hungária Csoport reprezentatív kutatásából. A vállalatcsoport felkészülve a jövő kihívásaira, az elkövetkező években 1 milliárd eurót tervez költeni áramhálózatának fejlesztésére Magyarországon és folyamatosan keresi és alkalmazza azokat a megújuló energia használatát segítő innovatív eszközöket, amelyek a hálózat stabilitását és rugalmasságát szolgálják.

2024. május 6. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55