A piacnál kétszer gyorsabban növekedett a ProCurve Networking

forrás Prim Online, 2007. szeptember 30. 19:20

A ProCurve Networking by HP 2007. második negyedévében az előző év hasonló időszakához képest az iparág növekedési ütemének a kétszeresével növelte a portszám szerinti eladásait – ezt állapítja meg a piacelemző Dell’Oro Group legfrissebb jelentése.

A piacelemző cég adatai szerint a ProCurve a világ második legnagyobb vállalati LAN hálózati gyártója, amely 2007. második negyedévében 46 százalékkal növelte a portszám szerinti értékesítését az előző év hasonló időszakához viszonyítva. A jelentés szerint az iparág növekedése ugyanebben az időszakban 21 százalék volt.

Észak-Amerikában a ProCurve portszám szerinti növekedése a Layer2 – Layer 7 kapcsolók teljes szegmensében 57 százalék volt az előző év hasonló időszakához képest, míg a piac bővülése 14 százalék volt ugyanebben az időszakban. Az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) a ProCurve 44 százalékkal növekedett az említett időszakban, a piac bővülése pedig 28 százalék volt az előző év hasonló időszakához képest.

A Dell’Oro Group jelentése szerint a ProCurve a PoE (Power over Ethernet) szabványt, azaz az Ethernet porton át való tápellátást támogató portok szállítása 249 százalékkal növekedett az előző és hasonló időszakához képest, szemben a piac ezen szegmensének 60 százalékos bővülésével. A piacelemző cég ezen adatai szerint a ProCurve a PoE szabványt támogató portok szegmensében 10 százalékos piaci részesedéssel a második legnagyobb gyártó. A Dell’Oro Group jelentése alapján a ProCurve a második legnagyobb gyártó a Layer2-Layer3 kapcsolók szegmensében az értékesített Gigabit és 10 Gigabit portok száma alapján is.

Kulcsszavak: HPQ +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36