A HP lezárta az Opsware felvásárlását

forrás Prim Online, 2007. október 2. 13:54

A HP bejelentette, hogy lezárta az Opsware Inc. felvásárlását. Az Opsware az IT-üzemeltetés piacának leggyorsabban növekvő szegmensét alkotó adatközpont-automatizációs megoldások vezető szállítója.

Az Opsware ágazatvezető IT-automatizációs termékei a jövőben a HP szoftverüzletága által forgalmazott nagyvállalati IT- és szolgáltatásfelügyeleti szoftverkínálatot, azon belül pedig a Business Technology Optimization (BTO) portfóliót gazdagítják.
A BTO portfólió szoftvereivel és szolgáltatásaival az informatikai felsővezetők növelhetik az IT-beruházások értékét és optimalizálhatják a velük elért üzleti eredményeket.
A HP azt is bejelentette, hogy a jövőben az Opsware vezérigazgatója, Ben Horowitz irányítja majd a HP Business Technology Optimization szervezetét, és e pozíciójában Hogannak tartozik beszámolási kötelezettséggel.
Az akvizíció lezárását követően az Opsware fennmaradó részvényeinek tulajdonosai darabonként 14,25 dollár készpénzre válthatják papírjaikat – kivéve azokat, akik a Delaware állambeli jogszabályoknak megfelelően élnek felértékelési jogukkal. Az Opsware a továbbiakban a HP leányvállalataként folytatja működését.

Kulcsszavak: HPQ +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36