Három új Samsung zenetelefon Európának

Milkovits Gábor, 2007. október 10. 17:41

A Samsung októbertől három új, tetszetős kivitelű zenetelefont dob piacra Európában, az SGH-i450, az SGH-F330 és az SGH-F210 képében.

A Samsung SGH-i450 egy kétféleképpen szétcsúsztatható készülék, amely egyik állásában mobiltelefonos, míg a másikban beépített hangszórós zenelejátszó-kezelőfelületet mutat. Utóbbihoz a 2,4” érintőképernyőn megjelenő, virtuális, elforgatható menü-interfész tartozik, és külön extrának számít a beépített hangszórót megszólaltató Bang & Olufsen ICEpower miniatűr erősítő, amely az ilyen készülékekhez képest kiváló hangminőség mellett relatíve energiatakarékos társas zenehallgatást biztosít. A Symbian S60 3rd Edition operációs rendszerű Samsung zenetelefon HSDPA és háromsávos GSM hálózati platformokon üzemel és 35 MB saját memóriával, microSD kártyacsatlakozóval (tartozék 4 GB), Bluetooth-al, A2DP sztereó audió megoldással, illetve FM rádióval is rendelkezik. Említést érdemel még az úgynevezett multi-tasking alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy zenehallgatás közben is többféle feladatot lehessen végrehajtani a mobillal. A készülék október végétől Olaszországban, illetve nem sokkal ezután a többi európai országban is kapható lesz, 360 eurós áron.

Az alig 1,35 cm vastagságú, szintén szétcsúsztatható, HSDPA / háromsávos GSM rendszerű SGH-F330 a csúcsmodellhez hasonló zenelejátszós kezelőfelülettel rendelkezik, az erősítő és a hangszóró nélkül, emellett pedig 2 megapixeles digitális kamerával, multi-tasking funkcióval és microSD csatlakozóval (tartozék 2 GB) is rendelkezik. A vékony zenelejátszós telefon először október elejétől Németországban, majd a többi európai piacon is kapható lesz, 260 euróért.

A harmadik új Samsung mobil a rendhagyó módon az egyik végénél elforgatható SGH-F210, amely különleges formatervezésével igen praktikus hordozhatóságot és kezelhetőséget biztosít. Összecsukott állapotban egy „szokványos” hordozható zenelejátszót látunk, illetve használunk, elforgatható menü-kezelőgombbal, a listák és beállítási menük horizontális megjelenítésével. Elforgatás után pedig az ismerős mobiltelefonos kezelőfelületet láthatjuk, a 3 x 4-es nyomógomb-elrendezéssel. A háromsávos GSM mobil/zenelejátszó készülék 1 GB beépített memóriával és microSD kártyacsatlakozóval (tartozék 2 GB) rendelkezik. A Samsung SGH-F210 október közepétől kerül a németországi üzletekbe, ezt követően pedig a többi európai piacra, 280 eurós áron.

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon zene

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50