Terminátor videójáték, még a film előtt

Milkovits Gábor, 2007. december 4. 10:07

A Terminátor „sorozat” megfilmesítési jogait birtokló Halcyon bejelentette, hogy hamarosan egy a történet alapján kivitelezett videójátékot jelentet meg, még a 2009 nyarára tervezett legújabb filmfeldolgozást megelőzően.

A cég a játékról egyelőre nem árult el részleteket azon kívül, hogy a mozifilmével azonos, "Terminator Salvation: The Future Begins" (kb. „Terminátor megváltás: a jövő elkezdődik”) hangzatos címet fogja viselni. A Halcyon az összes platformon meg kívánja jelentetni a terméket, azaz a PC mellett az utolsó generációs játékkonzolok mindegyikén. A vállalat még májusban vette meg Andrew Vajnától és Mario Kassar-tól a Terminátor jogait, és a játék fejlesztése már hónapok óta tart. Derek Anderson, a Halcyon társigazgatója a szokatlan fordított időzítéssel kapcsolatban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy nem szeretnék, ha a videójáték a film mostohagyereke lenne.

A vállalat külön a Terminátor-játék kedvéért egy önálló részleget hozott létre Halcyon Games néven. A Halcyon Games égisze alá ugyanakkor más izgalmasnak ígérkező tervezetek is tartoznak; elég csak kiemelni a Philip K. Dick sci-fi történetein alapuló játékterveket, közülük is a Szárnyas Fejvadász-t, amely valamikor 2010 után fog megjelenni.

Kulcsszavak: játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14