Vodafone: egy hónapos mobil-internetes tesztelési időszak

forrás Prim Online, 2008. március 14. 11:50

2008. március 20-tól a Vodafone 30 napra terjeszti ki azt az időszakot, amely idő alatt bárki kötöttségek nélkül kipróbálhatja a szolgáltató villámgyors vezeték nélküli internetes hálózatát.

A Vodafone 2007 júniusában vezette be egyedülálló fix tarifás vezeték nélküli internet szolgáltatását Magyarországon. A Vodafone a hazai piacon egyedül kínál már a kezdetektől korlátlan adatforgalmat fix áron, illetve három napos díjmentes próbát, mely során bárki kipróbálhatja a modemet és bármilyen kötöttség nélkül visszaviheti a vásárlás helyére, ha mégsem elégedett a szolgáltatással.

A 30 napos tesztidőszak alatt a Vodafone mindenféle fizetési kötelezettség nélkül, a hűségnyilatkozat bontásával, bármikor visszavásárolja a készüléket azon ügyfeleitől, akik a szerződésben meghatározott normál adatforgalom mellett használták azt. A 3 napot követő bontások esetében azonban a szolgáltatás havidíját időarányosan kiszámlázza.

„A vezeték nélküli internetes szolgáltatás Magyarországon egyre inkább terjed, a Vodafone hálózata is fokozatosan bővül. Ennek ellenére az emberekben még mindig él némi bizalmatlanság aziránt, hogy két évre elkötelezzék magukat. Az egyhónapos kipróbálási időszak alatt azonban bárki megbizonyosodhat arról, hogy valóban bárhol, bármikor elérheti az internetet, amikor arra szüksége van.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone fix tarifás szolgáltatását igénybe vevők korlátlan adatforgalommal e-mailezhetnek vagy böngészhetnek az interneten, normál használat mellett. A szolgáltatás havi díja 2008. április 2-tól 5.000 Ft-ról 6.000 Ft-ra változik új vezeték nélküli internet-előfizetés vásárlása esetén, a meglévő előfizetők havidíja nem változik.

A megalapozott döntés érdekében a Vodafone ráadásul már vásárlás előtt lehetővé teszi, hogy weboldalán ellenőrizhessük - akár házszámunk alapján -, hogy elérhető-e a lefedettsége lakóhelyünkön, munkahelyünkön vagy akár nyaralónknál.

A lefedettség-ellenőrzési szolgáltatás, illetve bővebb információk a vezeték nélküli internetes szolgáltatásról a www.vodafone.hu/internet oldalon találhatók.

Kulcsszavak: Vodafone-hu UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50