A Sony számára fontos a kelet-európai piac

OTS - Cégvonal, 2008. április 9. 11:23

A Sony Europe divíziója, az Image Sensing Solutions (ISS) értékesítési képviseleti hálózat kiépítésével kívánja alátámasztani Kelet-Európa iránti elkötelezettségét.

A hálózat, a Sony már bevezetett európai alkalmazástámogatási központjának segítségére támaszkodva, hozzáférhetővé teszi az OEM ügyfelek és rendszerintegrátorok számára a Sony fejlett kameratechnológiájának előnyeit az alkalmazások olyan széles körében, mint a biztonsági/zárt hálózati televíziós megfigyelő rendszerek, automata igazolványkészítő boxok, videokonferencia rendszerek, leképezés gyenge fényviszonyok mellett, gyógyászati leképezés és közlekedési megfigyelési rendszerek.

"Kelet-Európa jelentős növekedési lehetőséget képvisel a Sony ISS számára, ezért stratégiai elkötelezettséget vállal szoros és tartós kapcsolat kiépítésére partnereivel és ügyfeleivel" - jelentette ki Gary Quinn, a régiót felügyelő vezető menedzser. "Az álló- és mozgókép leképezés minden aspektusa terén piacvezető termékekkel és kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezünk: célunk olyan megbízható partnerekből álló hálózat kiépítése, amely képes mindezeket az előnyöket egy növekvő és dinamikus piac rendelkezésére bocsátani."

A Sony ISS kelet-európai értékesítési hálózata már számos területen rendelkezik partnerekkel, ilyenek a Business Media Moszkvában, Oroszországban, a Tayama a lengyelországi Katowicében, az Elvia Prágában, Csehország fővárosában, és a Mitax Budapesten, Magyarországon. A már meglévő partnerek gondos válogatás eredményeként lettek kiválasztva annak érdekében, hogy lokális támogatást legyenek képesek biztosítani a Sony ISS információinak és termékeinek piaci integrálásához az adott piacról és szakterületről rendelkezésükre álló részletes ismereteiknek és nyelvi jártasságuknak köszönhetően.

A Sony ISS divíziója a Sony kameratechnológiai csoportjai által kifejlesztett technológiákat alkalmazó ipari és professzionális termékek széles körének értékesítésével foglalkozik. Mindezek az ipari termékek rendelkeznek a szórakoztató műszaki cikkek gyártásánál elért méretgazdaságossági előnyökkel és egyszerű kezelhetőséggel. A Sony ISS termékei között megtalálhatók az analóg és digitális, színes és monochrom CCD videokamerák, valamint intelligens kamerák. A vállalat FCB kamera blokkjai például az OEM megoldások legszélesebb körében kerülnek alkalmazásra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50