UPC: új internet portfolió a gyakorlatban

Kovács Attila, 2008. április 11. 13:38

A UPC arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy módosultak a cég internet-hozzáférési szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek. A módosítás értelmében új UPC internet portfoliót vezettek be. A változásokkal összhangban az eddigi chello csomagok értékesítése megszűnt, azonban a korábban szerződött ügyfelek jelenlegi szolgáltatási csomagjukat továbbra is változatlan feltételekkel használhatják. A társaság által kínált UPC internet szolgáltatás egyes paraméterei is megváltoztak, ám a meglévő ügyfeleknél a szolgáltatás továbbra is működik a régi beállításokkal.

A jelenlegi (és jövőben új) UPC előfizetőket érintő legfontosabb változások a következők.

1. e-mail címek
A jelenlegi @chello.hu végű e-mail címei és aliasai továbbra is megmaradnak, de mindegyik címnek létrehozták a @upcmail.hu végű változatát is. Az ügyfelek eddigi címei mind aliasként működnek tovább, tehát az azokra beérkező e-mailek változatlanul megérkeznek az ügyfél postaládájába. Amennyiben a felhasználó @chello.hu végű e-mail címe bármilyen okból  törlésre, megszüntetésre kerül, annak az újra történő regisztrációját már csak @upcmail.hu végű változatra tudja megtenni

2. Levelezési beállítások

A levelező programokban beállított POP3 és SMTP kiszolgálók címei az alábbiak szerint változtak: Természetesen a régi beállításokkal is működik a levelezés, így a "régi" ügyfeleknek nem szükséges átállítania ezeket a paramétereket.

3. Webtárhely

A UPC internet szolgáltatási csomagok mellé biztosított webtárhely új elérhetőségi címet is kapott: http://members.upclive.hu/azonosito A tárhely a régi címen is elérhető maradt.

4. Internetes elérhetőségek
A www.chello.hu tartalmi portál címe www.upclive.hu címre változott, de még a chello.hu címen is elérhető. A UPC internet szolgáltatáshoz tartozó webmail most már az alábbi linken érhető el: http://webmail.upcmail.hu (a http://webmail.chello.hu helyett). A forgalom mérésének új címe: http://forgalom.upc.hu (az eddigi http://kezeles.chello.hu helyett). A modem regisztrációs oldal új címe: http://pcreg.upc.hu (a http://prov.chello.hu helyett). Az adatmódosítás oldal új címe: http://adatmodositas.upc.hu (a http://prov.chello.hu/selfcare helyett).

Az 1-4. pont alatt ismertetett módosításokat az UPC minden esetben automatikusan elvégzi, az ilyen irányú igényt az ügyfeleknek nem szükséges a szolgáltató felé jelezniük. Továbbá: a felhasználóknak nem kell semmilyen egyéb átállítást végeznie, sem a kábelmodemen, sem pedig a számítógépen, vagy az internet kapcsolati beállításokon.

További információ: www.upc.hu

Kulcsszavak: UPC-hu DSL ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55