Belép a játékpiacra a Hama

Olcsóbb kiegészítők minden márkához

forrás Prim Online, 2008. július 30. 14:42

Ősztől Magyarországon is kaphatók a játékkonzolokhoz kifejlesztett Hama-kiegészítők. A jó minőségű, de a játékgyártóknál olcsóbban kínált vezérlők, kábelek és más alkatrészek forgalmazásától már a kezdetektől jelentős piaci részesedést vár a hazai leányvállalat.

Merőben új szegmensben bővíti portfólióját a német Hama hazai leányvállalata. A cég késő ősztől játékkonzol-tartozékokat árul majd saját neve alatt. A tervek szerint az összes ismert, jelenleg forgalomban lévő termékhez kínál majd kiegészítőket, a választék méretét pedig az egyes játékkonzolok eladásai, népszerűsége határozzák majd meg.
Mindenekelőtt a WII kiegészítők piacán szeretnénk domináns pozíciót elérni, de nagy választékkal jelenünk meg az Xbox 360, Nintendo DS, Sony PlayStation 2, 3 és PSP tartozékaiból is − mondta a Hama Magyarország Kft. értékesítési igazgatója. Falus László hozzátette, jelenleg több mint 160 féle termék szerepel azon a listán, amelyből a Magyarországon forgalmazottakat kiválasztják majd. Az eszközök elsőként ősszel, a legnagyobb szakáruház-láncokban kerülnek a polcokra.

Kulcsszavak: játék HAMA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14