Digitális fotópályázat - téma a Nagyvárosi dzsungel

forrás Prim Online, 2008. október 6. 13:54

A nemzetközi Metro-hálózat második alkalommal hirdeti meg Metro Global Photo Challenge elnevezésű digitális fotópályázatát. Az idei téma a Nagyvárosi dzsungel nevet viseli, amelyre olyan pályázatokat várnak a szervezők, melyek visszaadják egy nagyváros mozgalmas pillanatait, hangulatát, fényeit, egyedülálló jellegzetességeit.

A tavalyi nagysikerű Metro Global Photo Challenge-hez hasonlóan idén is jelentkezhetnek az amatőr és profi fotósok azokból az országokból, ahol megjelennek a cégcsoporthoz tartozó ingyenes napilapok. Az idei témában beérkező pályázatokat első körben egy magyarországi, háromtagú helyi zsűri fogja elbírálni, az így kiválasztott 100 legjobb alkotás pedig továbbjut a nemzetközi körbe. Ezek után a közönség online szavazással országonként öt képet juttathat be a döntőbe, melyek közül nemzetközi zsűri választja majd ki a fődíj nyertesét.
A versenyt idén is az interneten keresztül bonyolítják le: a nevezők a regisztrálást követően az erre a célra elkészített honlapra tölthetik fel képeiket, személyenként legfeljebb öt fotót. Az alkotásokra a honlap látogatói szavazhatnak majd, a magyarországi forduló október 6-tól indul. A fotók feltöltési határideje október 26., a globális nyertest pedig 2008. december 2-án hirdetik ki.

A nemzetközi verseny fődíja egy két személyre szóló utazás Párizsba, 1000 angol font értékű pénznyeremény és a lehetőség, hogy 4 kontinens 21 országában közzéteszik a nyertes fotóit. A nyereményút során készült fotók a győztessel készült interjúval együtt fognak megjelenni 2009. január és március között a Metro-hálózat összes lapjában.

Természetesen a három legjobb hazai pályázót is díjazzák. A kiválasztottak értékes Logitech-csomagot, belföldi utazást és Metropol-ajándékcsomagot nyerhetnek. A helyi győzteseket a nemzetközi zsűri szavazása után hirdetik ki, legkésőbb november 25-ig.

Regisztrálni és a versenyről további információkat olvasni az alábbi honlapon lehet: www.metrophotochallenge.com

Kulcsszavak: pályázat fotó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50