DataCore virtualizáció Magyarországon is

OTS - Cégvonal, 2008. október 13. 15:27

Az adattároló-virtualizációs szoftverek vezető szállítója, a DataCore Software, illetve az osztrák Prosper Intelligence GmbH bejelentette, hogy terjesztési megállapodást kötöttek Közép-Kelet Európára vonatkozóan. A Prosper fogja értékesíteni és támogatni a DataCore két SAN-szoftverét, a SANmelodyt és a SANsymphonyt, mint virtualizációs portfoliójának virtuálisadattároló-komponensét. A Prosper mindkét SAN-szoftvert integrálja bécsi VCA-laboratóriumában (Virtualization Consolidation Academy).

A Virtualization Consolidation Academy egy független felülvizsgálati platform, amely virtualizációs megoldások és technológiák kiértékelésére, tesztelésére, fejlesztésére és bemutatására szolgál. Azzal, hogy a Prosper kiegészíti ezt a DataCore fejlett, hibatűrő adattároló-virtualizációs SAN-szoftvereivel és katasztrófaelhárító megoldásaival, közvetlen összeköttetést biztosító virtualizációs portfoliót – teljes vállalati virtualizációt - tud nyújtani partnerbázisának.

 A Prosper egyre nagyobb viszonteladói bázist támogat Ausztriában és Közép-Európában, virtualizációs és konszolidációs projekteket telepít üzletileg kritikus alkalmazások, szerverek és adattárolók számára. A DataCore adattároló-virtualizációs technológiája kiegészíti a Prosper már létező portfolióját - amely PC-, szerver- és alkalmazásvirtualizációból áll - egy hardverfüggetlen, rugalmas és költséghatékony adattárolási megoldással.

 A DataCore virtualizációs platformjai javítják az adattárolók hasznosíthatóságát és teljesítményét, nagyobb rugalmasságot és hardverfüggetlenséget tesznek lehetővé, és csökkentik a tárolóhálózat fenntartásának összköltségét.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Protechtor Future Summit: Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy egyszerűen nincs felkészülve

Két borzasztóan aktuális és forró témáról beszélgettek neves és elismert hazai gondolkodók a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán. A mások mellett Király Júlia, Dr. Oszkó Péter vagy Dr. Tilesch György MI-szakértő nevével fémjelzett panelbeszélgetéseken a szakértők egyrészt a mesterséges intelligencia társadalmi igazságoságra és kultúrára gyakorolt hatását, másrészt az örök élet és a biológiai óra visszafordíthatóságának kérdését vizsgálták.

2024. május 15. 09:57

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Ezek az idei kulcstémák a webes és marketing stratégiák terén

Mások mellett Balogh Levente, a Szentkirályi ásványvíz alapítója, Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő, Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója és Huszár Viktor, a Teqball társalapítója is előadást tart az idei Maximum Web és Marketing Konferencián, ahol a résztvevő vállalkozók elsősorban a sikeres cégvezetés és online működés megvalósításához gyűjthetnek hasznos tudást a leghitelesebb példaképektől.

2024. május 14. 14:52

A BASF a sikeres Ethernet-APL kísérletet követően az ABB-t választotta zöldmezős projektjeihez

A BASF első európai zöldmezős Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet-APL) projektjének részeként az ABB-t választotta az elosztott vezérlőrendszerekhez (DCS).

2024. május 14. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36