Kisbefektetői roadshow-ra indul a Synergon

forrás Prim Online, 2008. november 11. 14:42

A Synergon egy több helyszínt magába foglaló rendezvénysorozat révén, koncentrált keretek között teszi lehetővé, hogy a kisbefektetők közvetlenül a társaság menedzsmentjétől kaphassanak tájékoztatást a céget érintő stratégiai irányokról és legfontosabb aktuális kérdésekről.

A rendezvénysorozat beszélgetései alkalmával Orosz Dániel az AXA Csoport Magyarország részvénypiaci elemzője, illetve az UNIQA Biztosító portfólió menedzsere elemzi a nemzetközi és hazai pénz- és tőkepiaci helyzetet, majd a Synergon vezetői mutatják be a vállalatot és válaszolnak a kisbefektetők, érdeklődők kérdéseire. A megjelentek választ kaphatnak arra is, hogy a jelenlegi tőkepiaci környezetben a tőzsdei társaságok milyen stratégiát követhetnek hasonló piaci szituációban.
A Trendlines.hu roadshow-ján a Synergon Informatika Nyrt. és a PannErgy Nyrt. közösen vesznek részt. A roadshow első állomása Debrecen (november 12.), majd Miskolcon (november 13.) és Pécsett (november 18.) érhető el az „utazó stáb”, végül Budapesten zárul a sorozat november 19-én.
A rendezvényekről részletesebb információ található a Synergon.hu vagy a Trendlines.hu web oldalakon.

Kulcsszavak: +céginfo Synergon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50