Érintésérzékelős Philips Bluetooth headset

Milkovits Gábor, 2009. február 22. 09:05

Úgy látszik, mára szinte minden területet meghódítottak az érintésérzékelős kezelőfelületek, így a legújabb fejleményként a Philips egy olyan sztereó Bluetooth headset-et mutatott be, amely gombok helyett ilyennel van ellátva.

A virtuális kezelőgombok igen egyszerűek, ami egy headset esetében érthető is: egyrészt a hangerő beállítására, másrészt pedig a hívások fogadására és megszakítására szolgálnak. A Philips SHB 7110 Tapster elnevezésű Bluetooth headset ezen kívül támogatja a hangvezérelt hívást is, a gyártó FullSound és EverClear technológiáinak köszönhetően pedig javítja a Bluetooth-on érkező zenei jelek minőségét. A zavartalan telefonálásról az irányított akusztikus kialakítás révén elért akusztikus zajszűrés gondoskodik, ami persze szintén jól jöhet zenehallgatásnál is. A készülék A2DP-kompatibilis és együttműködik a HSP-, illetve HFP-fokozatú mobiltelefonokkal.

Az eszköz akkuja 7 óra beszélgetést/zenehallgatást és 150 óra készenlétet támogat. A forgalmazás konkrétumairól és a várható árról a Philips egyelőre nem közölt konkrétumot.

Kulcsszavak: Philips Bluetooth headset

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50