Pénztárcára vagy mobiltelefonra is fűzhető pendrive-ok

forrás Prim Online, 2009. március 12. 14:13

Pénztárcára vagy akár mobiltelefonra is fűzhető a Store N Go pendrive-ok Micro sorozata; és jobb is, ha az 1,2 grammos apróságokat valami testesebb tárgyhoz rögzítjük, nagyobb zsebekben, táskákban ugyanis sokat keresgélhetjük az új hipermobil tárolókat. Adatvesztés miatt viszont nem kell aggódni, az eszközök többek között a víznek és a pornak is ellenállnak.

A Store ‘n’ Go Micro pendrive-ok Windows és Mac környezetben is zökkenőmentesen használhatók. Sebességük olvasáskor akár 30 MB másodpercenként, míg íráskor 13 MB másodpercenként (a 4 GB-os és 8 GB-os változatok esetén). A 2 GB-os apróság 19 MB/sec és 9 MB/sec olvassa és írja az adatokat. Mindhárom változat csupán 3 cm hosszú, 1,2 cm széles és 2 mm vastag, és nem nyom többet 1,2 grammnál.

Az eszközök támogatják a Windows ReadyBoost technológiát: azaz a Store ’n’ Go Micro pendrive-okkal a Windows Vista rendszerek teljesítménye is növelhető, anélkül, hogy memóriabővítést vásárolnánk számítógépünkbe. A ReadyBoost-támogatás lehetővé teszi, hogy a Vista a pendrive-on elérhető szabad terület egy részét felhasználja, és így gyorsítsa működését.

Az adatok biztonságának érdekében a Store N Go Micro pendrive-ok tartalma jelszóval védhető. Ilyenkor biztonságos és publikus tárhelyet is kínál a pendrive: a publikus terület alkalmas a nem érzékeny adatok megosztására. A csomagban nem csak az eszköz található meg, tartozik még hozzá egy pánt is, amivel könnyen fűzhető fel kulcstartókra, kártyákra, telefonokra vagy bármilyen tárgyra, ami mindig nálunk van. A Verbatim a Micro pendrive-okhoz is nyújt ingyenes telefonos segítséget.

A 2 GB-os változat már 1800 Ft-ért, a 4 GB-os változat 2850 Ft-ért, míg a 8 GB-os 5160 Ft-ért kapható az üzletekben.

Kulcsszavak: Verbatim pendrive

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14