HTC okostelefon mail-sorbarendezővel

Kovács Attila, 2009. április 2. 07:10

A HTC Corporation szerint legújabb QWERTY okostelefonja, a HTC Snap minden eddiginél könnyebbé teszi az életünk fontos szereplőivel való kapcsolattartást.

A sok e-mailt fogadóknak kínál megoldást a HTC innovációjának minősülő „Belső kör” funkciója, amelynek segítségével a felhasználók a dedikált Belső kör gomb megnyomásával a beérkezett üzenetek között előre rendezhetik az előzetesen kiválasztott emberektől érkezett leveleket, így a fontos üzenetekre azonnal reagálhatnak. A HTC vezetői szerint a Snap a legújabb lépés a HTC missziójának megvalósításában, hogy olyan innovatív okostelefonok széles választékát hozza létre, amelyek mindegyikét különleges, a vásárlókat elkápráztató és meglepő tulajdonságokkal igyekszik felruházni.

Néhány főbb jellemző: vékony (12mm), kézbe illő forma; akár nyolc és fél óra beszélgetési időt biztosító a szabványos 1500mAh akkumulátor; ergonomikus tervezésű teljes QWERTY billentyűzet, különlegesen domború gombokkal. A nagy sebességű 3G HSPA adatátvitelnek köszönhetően könnyen és gyorsan küldhetők képek, tartalmak, elérhetők a kedvenc közösségi oldalak, vagy fájlok is letölthetők menet közben.

A HTC Snap-et olyan tapasztalt üzleti felhasználók számára pozícionálták, akik megfizethető és egyszerű megoldást keresnek a levelek, a naptár és a névjegyek Microsoft Exchange Serverrel való távoli szinkronizálására. A Microsoft Windows Mobile Mobile 6.1 Standard platformnak köszönhetően a HTC Snap megfelelően egyszerű azon első okostelefon-felhasználólnak is, akik a családi életüket szeretnék szervezettebbé tenni. A készülék várhatóan egyes országokban 2009 második negyedévében jelenik meg, világszerte pedig az év második felében válik elérhetővé. Ezen felül nyáron egy kártyafüggetlen, HSDPA-t és 850/1900MHz-t támogató verzió (HTC S721 típusnévvel) forgalmazását az USA-ban is megkezdik.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50