XI. Art Fotós Fesztivál

Kiss Ádám Zoltán, 2009. május 9. 21:35

Május 29-30-31. között immáron 11. alakalommal rendezik meg a fotó fesztivált, ez alakalommal Gyula ad helyszint a rendezvénynek. A baráti hangulatú eseményre közel ezer a fotózás iránt érdeklődő, technikai és gyakorlati ismereteiket bővíteni kívánó vendéget várnak.

A központi helyszín a gyulai művelődési központ lesz, itt kapnak teret a rendezvény támogatói, köztük a Nikon, a Sony, és a Canon is. Az előadások, vetítések és a műtermeket is itt rendezik be. A természetfotózás szerelmeseinek a páratlan szépségű Fekete Körös, a mályvádi erdő a dénesmajori tavak, a szabadkígyósi tanösvény és kastélykert ad majd felejthetetlen élményt. Akik szeretik megragadni a pillanatot, szeretik megörökíteni azt, amit csak egyszer lehet, azoknak ajánlják a sportfotós helyszíneinket. Idén először lesz salakmotor verseny, foci és kézilabdadöntő, mint fotós téma.

Az esti programokat színesítik majd a vetítéseken kívül a csillag és asztrofotózási lehetőségek. Gyulán található olyan nemzetközileg is jegyzett 206 mm-es Fluorid Tripled távcső, melyen keresztül fantasztikus asztrofotók készíthetők DSLR gépekkel. Gyula városa gyönyörű épületeket, szökőkutakat és tereket rejt, azok számára, akik szeretik a tér és forma központú kompozíciókat, igazi fotós csemegének számit a kétszeres Hild díjas város.

A fesztiválon való részvételhez most is regisztrációhoz kötött.
Bővebb információt a fesztivál honlapján található: www.fotosfesztival.hu

Kulcsszavak: fotó fesztivál

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55