Motorola: a világ első élő 2,6 GHz-esTD-LTE hálózati bemutatója

Kovács Attila, 2009. október 5. 10:23

A Motorola otóber 5-én Genf utcáin sikeresen telepítette a világ első TD-LTE (Time Division Duplex Long-Term Evolution) hálózatát, a MobileCommunications Corporation (CMCC) megbízására, utóbbi részvételének támogatására a svájci városban rendezett ITU Telecom World kiállításon.

A kiállítás látogatói egy Motorola LTE témájú mozgó bemutató buszában is megtekinthetik a TD-LTE hálózat valós idejű teljesítményét, beleértve a mobilitási és hand over funkciókat és számos más új alkalmazást (beleértve high definition video streaming uplink és downlink irányokban, GPS navigációt, VoIP-et, videó konferenciát és nagy sebességű internetböngészést). A CMCC kiállítási standján pedig 100 Mbps-nél is nagyobb downlink áteresztőképességet.

A svájci városban megtartott bemutatók jól reprezentálják a Motorola Orthogonal Frequency Division Multiplexing (OFDM)-alapú termékeit és egy sereg maghálózatot, amint a legújabb specifikációjú szoftvert és a hozzájuk tartozó megfelelő alkalmazás szervereket futtatják.

Barcelona és Las Vegas után, a Motorola világeseményen most harmadszor bemutatott TD-LTE megoldása akövetkezőket tartalmazza: egy Base Controller Unit (BCU2), amely a TD-LTE-t, FDD-LTE-t és WiMAX-ot egyaránt támogatja; egy Remote Radio Unit (RRU), amely a WiMAX-ot és az LTE-t támogatja.
 

Kulcsszavak: Motorola mobilhálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50