Photoshop Androidra is

Kiss Ádám Zoltán, 2009. november 9. 10:52

Az Adobe bemutatta az online elérhető photoshop.com szolgáltatás Google Android mobil operációs rendszerre szabott változatát.

Az Adobe nem is olyan régen tette elérhetővé az iPhone-hoz illő változatot, és ez azonnal hatalmas siker lett, a harmadik legnépszerűbb ingyenes alkalmazás az Apple webboltjában. Az iPhone gyengécske beépítet kamerájának képét helyrepofozó alkalmazás most az egyre terjedő Android telefonokon is bizonyíthat. Mint a többi hasonló photoshop.com szolgáltatás, itt is alapvető funkciókra korlátozódik a képszerkesztés, tehát ne várjunk az Adobe Master Collection 4 DVD-s kiadásához hasonló képességeket. A siker titka azonban a mindenki által ismert márkanéven kívül az, hogy azt a keveset, amit kínál az oldal, azt maradéktalanul, és minőségromlás nélkül teljesíti.

A Google mobil operációs rendszere a világ minden táján terjed, az USA-tól Kínán ét Európáig, így ideje volt kilépni a szolgáltatással err4e a piacra is. Kárpótlásul a késlekedésért az Adobe már ki is használja az Android előnyeit a többi hasonló mobil rendszerrel szemben, és olyan képességeket kínál felhasználóinak, melyek máshol elérhetetlenek. A 2 GB-os, akár több mint 1500 kép tárolására alkalmas tárhely mellet az Android készülékek tulajdonosai akkor is feltölthetnek képeket saját Photoshop.com fiókúkba egy kis alkalmazás segítségével, amikor a fő program nem is fut, az egész folyamat a háttérben futhat.



 

Kulcsszavak: Adobe Photoshop Android Google

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50