A SAS a legjobb munkahely: Ingyenes egészségügyi ellátás, fitneszközpont

forrás Prim Online, 2010. január 25. 13:26

A FORTUNE magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került.

A budapesti irodával is rendelkező vállalatot egészségügyi és családtámogatási programja, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései segítették az első helyre. A cég tizenhárom éve szerepel a kiemeltek között, összesen hétszer került már a legjobb tízbe, valamint ötször a legjobb ötbe.

Az Észak-Karolinában található cégközpontban dolgozók ingyenes egészségügyi ellátásban, gyermekvállalási támogatásban, egy közel hatezer négyzetméteres rekreációs és fitneszközpont térítésmentes használatában részesülnek, valamint a vállalat wellness programokat szervez munkavállalóinak. A SAS emellett tudatosan ügyel a tehetségek felfedezésére, fejlesztésére és megtartására. A fizetésemelés és a gyors előrejutás mellett új feladatokkal, nagyobb felelősséggel járó megbízásokkal, a helyi vállalatoknál regionális karrierrel is igyekszenek megtartani a magasan képzett, elhivatott és kreatív kollégákat. A SAS első helyezése elismerése annak is, hogy innovatív és ösztönző vállalati kultúrájából válság idején sem engedett.

Kulcsszavak: +céginfo SAS Institute

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50