Mikro hifiberendezések az LG-től

forrás Prim Online, 2010. május 15. 13:57

Az LG Electronics két új mikrohifit dob a magyar piacra, az FB164-et és az XB64-et, melyek kifinomult megjelenést, DVD- és DivX-lejátszást és az egész szobát betöltő hangzást biztosítanak.

Az FB164U és az XB64 minden eleme gyönyörű zongoralakk-fekete fényt kapott, ami remekül illeszkedik más szórakoztatóelektronikai eszközhöz. Az FB164U esetén a középső tengerkék világítás pedig még inkább kihangsúlyozza eleganciáját. Mindkét készüléknél az előlapon lévő széles kijelző és az egyszerű, érintésvezérelt kezelőfelület teszi feleslegessé a nyomó- és tekerőgombokat.

Az LG FB164U komoly hangerővel rendelkezik: 160 wattos teljesítménye 2.1 csatornás rendszerben élvezhető. A két elegáns, háromutas parabola hangfal kiváló hangzásról gondoskodik, amit egyedülálló formájuk még tovább fokoz. A hangfalak oldalán a hangzást gazdag és erős basszusokkal életre keltő beépített mélysugárzó található, de ez nem csorbítja az FB164U letisztult vonalvezetését. A televíziót az FB164U optikai bemenetére csatlakoztatva lenyűgöző hangzás érhető el valamennyi tv-műsornál az „EZ” TV-hangbeállítás segítségével. A mikrohifi rendszer hangfalai a Virtual Sound Matrix technológiának köszönhetően térhatású hangzást teremtenek. Az FB164U támogatja a legújabb digitális hang- és képformátumokat. Lejátssza a CD-n, USB-n vagy DVD-n tárolt MP3 formátumú hang-, illetve DivX formátumú videofájlokat. A közvetlen USB-felvétel egyetlen gombnyomásra MP3-fájlokká alakítja a zenei CD-k tartalmát, amiket aztán a hifi USB-memóriára másol.



A 60 Wattos XB64 mikrohifi elegáns kialakításának és széleskörű lejátszási kompatibilitásának (DVD, CD, MP3, WMA, JPEG, DivX) köszönhetően bármely tiniszoba kedvencévé válhat. Az XB64 bármely zenei stílus esetén kitűnően teljesít, hiszen egyetlen go mb megnyomásával erősíteni tudja az alacsony és magas frekvenciájú hangokat, így élvezhető az extrém dinamika a zenében. Az XDSS Plus, az LG „premium” hang effektje még mélyebb, dübörgő basszus hangokat ad. Az Auto EQ automatikusan kiválasztja a megfelelő hangzásmódot a legjobb zenei élmény elérése érdekében.

Az LG FB164U 66 999 forintos, az XB64 pedig 39 999 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron kapható.

Kulcsszavak: LG

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36