Origo-HomeSys szándéknyilatkozat: februártól tévén jöhet az internet

Vértes János Andor, 2011. január 24. 07:24

HomeSys Media és az Origo szándéknyilatkozatot írtak alá – jelentette be a HomeSys vezetője. Február közepétől a HomeSys által fejlesztett speciális set-top-box-on keresztül, a tévéből érhetjük el az IWIW-es ismerőseinket, vagy nézhetjük a Videa, a Life.hu legújabb internetes tartalmait.

A megállapodás révén a legnagyobb hazai online tartalomszolgáltató internetes tartalmai válnak elérhetővé egy, a világon is még újdonságnak számító hibrid technológiára épülő televíziós felületen. A magyarok a világon az elsők között élvezhetik majd a „hagyományos” tévéjükön keresztül az internet előnyeit, bármikor átválthatnak a nézett műsorról a kapcsolódó internetes tartalmakra.

A HomeSys intelligens set-top-box-szával, a HybrodBox-szal a tévénéző saját maga válogathatja össze azokat a műsorokat és videókat, amelyek például valamely színészhez, vagy tematikához kapcsolódnak. „Ha a néző éppen azt szeretné, akkor reggeltől estig nézheti a kedvenc sorozatát, vagy nézhet az egészséges életmóddal kapcsolatos műsorokat. Mi a választás szabadságát adjuk a tévénézőknek, mert hisszük, hogy a tévénéző el tudja dönteni, mikor, mit szeretne fogyasztani, függetlenül attól, hogy az adott műsort a műsorszolgáltató mikorra ütemezte be.” – hangsúlyozta Lázár Csaba, a HomeSys ügyvezető igazgatója..

 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50