Hamarosan érkezik az iGO primo az iPhone-ra

forrás Prim Online, 2011. március 6. 19:47

Az iGO My way iPhone alkalmazás felhasználói jelentős újdonságokra számíthatnak idén tavasszal. Az iGO primo app névre keresztelt új alkalmazás olyan funkciókat tartalmaz, mint a Google helyfüggő keresés, a zöld útvonal tervezése, vagy az útelágazások valósághű 3D megjelenítése.

Az iGO primo iPhone készülékre fejlesztett változatát idén tavasztól valamennyi iGO My way felhasználó az App Store iTunes oldalán keresztül ingyenes szoftverfrissítésként töltheti le. A megújult iPhone alkalmazás a személyi navigációs eszközök és az autóipar területén már ismert és népszerű iGO primo szoftvermotorra épül. A Retina Display kijelzőre optimalizált iGO primo app számos olyan funkciót kínál, amelyek életszerűbbé teszik a navigációt. Néhány kiegészítő – mint például Online Traffic szolgáltatás és a sebességmérő kamerák adatbázisa – pedig közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolható. A szoftver demó verzióját az érdeklődők élőben is megtekinthetik a Hannoverben megrendezett CeBIT 2011 kiállítás 7-es csarnokának C43-as standján.

Több mint 100 új bővítés és fejlesztés

Az iGO primo app felhasználói felülete számtalan új funkcióval egészült ki, miközben az alkalmazás megőrizte egyszerűségét és kezelhetőségét. Ezek közül a legfontosabbak:
- a Driver Alerts funkció a kijelzőn is mutatja a közlekedési táblákat, így a vezető figyelmét nem kerülik el a fontos jelzések
- a Historical Speed a korábbi útvonalak sebességadatait figyelembe véve tervezi meg az optimális útvonalat
- a Smart History a korábban megtett útvonalak, és a napszak alapján automatikusan felkínálja a két legvalószínűbb úti célt
- a Time Sense funkció ismeri és alkalmazza az időhöz kötött információkat, mint például az éjszaka érvényes alacsonyabb sebességhatárt

Gondolkodj globálisan, navigálj helyben

Elődjéhez hasonlóan az iGO primo app több mint 20 regionális kiadásban lesz elérhető, amelyek között szerepel a nemrég megjelent Franciaország, Olaszország vagy Skandinávia kiadás is. Az új alkalmazás a különböző országokra jellemző speciális navigációs igények kielégítésére lokális funkciókat is tartalmaz. Ez például azt is jelenti, hogy a térkép az orosz, a bolgár és a cseh címeket önálló pontokként tárolja, mivel ezekben az országokban a házszámok nem szabályszerűen követik egymást.

 

Kulcsszavak: iGO GPS mobilszolg iPhone

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50