Brother DCP-J525W multifunkciós készülék érintésvezérléssel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 19:29

A Brother idén ősszel megújuló multifunkciós tintasugaras sorozatának legfrissebb tagja, a DCP-J525W modell vezeték nélküli hálózatba köthető, gyors működésű és helytakarékos. Érintésvezérlésű gombjaival praktikusan és nagy kényelmesen navigálhatunk a menübeállítások között.

A modern tervezésű, elegáns lakk fekete készülék széles 4,9 cm-es érintőképernyős LCD kijelzővel és érintésérzékeny vezérlőgombokkal rendelkezik, amelyekkel a menü beállításai gyorsan módosíthatók. Az egyszerűen telepíthető vezeték nélküli megoszthatósággal könnyedén szkennelhetünk vagy nyomtathatunk wireless hálózaton. A többféle energiatakarékos üzemmód választásával gazdaságos és környezettudatos működést érhetünk el. A készülék 100 lapos papírtálcával, és USB interfésszel rendelkezik.

A DCP-J525W nyomtatási sebessége 33 lap mono és 26 lap színes oldal percenként, amely színes lézerek esetén 10 ipm mono és 8 ipm színes oldal sebességnek felel meg az ISO/IEC 24734 szabvány szerint. A 6000 x 1200 dpi felbontású, kiváló minőségű fényképeket már 15 másodperc után a kezünkbe vehetjük akár keret nélküli nyomtatással elkészítve. A színkiemelő funkcióval a színek megjelenésén változtathatunk. A fényképek szerkesztése egyszerűen, számítógép igénybevétele nélkül is elvegézhető az alapfelszerelésként rendelkezésre álló Reallusion® FaceFilter Studio fényképszerkesztési szoftver segítségével. Az LCD kijelző nyelve, fényereje, kontrasztja és háttérvilágításának időzítése egyénileg beállítható, ahol a tinta fogyását is figyelemmel kísérhetjük. A készülék valamennyi beállítása a Felhasználói és a hálózati beállítások lap kinyomtatásával egyszerre megtekinthető.

A készülékben elmenthetők a leggyakrabban használt kedvenc beállítások, amelyek áramszünet esetén is tárolódnak. A másolási vagy szkennelési beállításoknál többek között megadhatók a minőség, papírtípus, papírméret vagy a színtelítettség mértéke. Az egyéni beállítás ezután alapértelmezetté tehető, és a kijelzőn látható gomb megérintésével azonnal előhívható. A különböző másolási beállítások között megtaláljuk az N az egyben másolást, amellyel 2 vagy 4 oldalnyi anyag másolható egy oldalra, a poszternyomtatással 3x3 A4-es oldalra nagyítható a dokumentum, illetve 25-400%-os arányban kicsinyíthetünk és nagyíthatunk. A 2 az 1-ben igazolványmásolás funkcióval a készülék egy oldalra másolja az igazolványok mindkét oldalát, és csak akkor készíti el a nyomatot, amikor a két oldal beolvasása megtörtént a szkennerüveg segítségével. A másolási beállítások megváltoztatásával választhatunk a gyors és kevesebb tintahasználatú, a normál vagy a finom minőségű másolás között. A másolási funkciók között továbbá megtalálhatók az automatikus lapszélhez igazítás, valamint a sötétebb-világosabb tónusok kiemelési lehetőségek. A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban történhet a szkennelés 3,37 mp mono és 4,83 mp színes sebességgel. A szkennelés gomb használatával a szkennelés képbe, fájlba, és e-mail-be is történhet JPEG, BMP, PDF, TIFF és PNG formátumokban.

A DCP-J525W készülékkel több mobil nyomtatási megoldás közül választhatunk. A nyomtatás és szkennelés Apple®, Android™ vagy Windows® Phone 7 készülékekkel közvetlenül a Brother iPrint&Scan alkalmazással is történhet. A Homepage print 2 alkalmazással a weboldalak nyomtatása válik egyszerűvé, amellyel akár a weboldal egy külön kivágott részét is ki lehet nyomtatni. A dokumentumok digitalizálását a Brother weboldaláról ingyenesen letölthető dokumentumkezelő szoftverek segítik. A Scansoft ® PaperportTM  programmal a papíralapú dokumentumok színesben szkennelhetők, elektronikusan tárolhatók és újra felhasználhatók a későbbiek során. A nyomtató kezelésére szolgáló szoftverrel távolról is beállíthatók a készülék tulajdonságai. A BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható.

A környezetbarát tulajdonságok között újdonság az Auto power down funkció, amellyel beállítás szerint a készülék egy óra alvó üzemmód után automatikusan Off módra vált a legminimálisabb áramfogyasztás éredkében. A négy különálló LC1220 tintapatronnal 300 oldalt nyomtathat, míg az opcionálisan választható, nagytöltetű LC1240 patronokkal akár 600 oldal is nyomtatható. A DCP-J525W készüléken több energiatakarékos üzemmód beállítása közül választhatunk, ilyen a készenléti mód (5 Watt fogyasztás), alvó üzemmód (1,2 Watt), vagy az Off üzemmód 0,15 Watt. Alacsony zajszintjének és energiatakarékos funkcióinak köszönhetően a DCP-J525DW Energy Star tanúsítványú és Blue Angel minősítésű készülék.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

Tulajdonságok:

·    Nyomtatási sebesség: 33/26 lpp, 10x16 cm-es fénykép esetén 15 mp
·    Vezeték nélküli hálózati csatlakozás
·    100 lapos papírtálca
·    USB interfész
·    4,9 cm színes, érintőképernyős LCD kijelző és érintésérzékeny vezérlőpanel
·    Automatikus kikapcsolás

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50