Előhegyalja: 13 szerencsés a fellépőkkel forgathat

A Borsodi Hegyalja Fesztivál bemutatja a Furmint Klub idei programját

forrás Prim Online, 2012. május 18. 09:28

A legszerencsésebb hegyaljások már május végén bulizhatnak magyar kedvenceikkel, a Borsodi Hegyalja Fesztivál reklámfilm forgatásán. A keddi felvétel maga lesz a sörrel-zenével folyó Kánaán, erről a Borsodi mellett a Hegy’en fellépő Hősök, a PASO, a Brains, a Supernem, Kowalsky, a Depresszió, a Subscribe, a Blind Myself, az Insane, a rock’n’roll bombázókból álló Cherry Bomb tagjai és a kettőnégyes Szujó Dani is gondoskodik – 13 szerencsés hegyaljás zúzhat velük a kamerák előtt. A kiválasztottak közül egy még mázlistább lesz, ugyanis fesztiválbelépőt és egy tálca Borsodit nyer. De idén minden hegyaljás szerencsés, hiszen a Hegy’ bérlet nem egyszerű fesztiválbelépő, de a világörökségi nyaralásra is szól. Ráadásul, akik május végéig biztosítják a helyüket a tokaji buliba, azok közel 30, diákként pedig közel 40% kedvezménnyel jutnak a belépőjükhöz. Így biztosan belefér majd még egy Furmint-fröccs, miközben a Hegy’ Furmint Klubjában többek közt a Kerekes Band, a Firkin, Ferenczi György és a Rackajam, a Hollywood Rose és a Balkan Fanatik zenél, a hajnalt pedig a legpörgősebb DJ-k köszöntik a Tisza partján.

A Borsodi Hegyalja Fesztivál idén már májusban dübörög. Több mint 80 ezer hegyaljás áll már fesztiválkészültségben, hogy júliusban a Tisza partján együtt bulizzon az Enter Shikarival, az Arch Enemyvel, a Parov Stelar Band-del, a Danko Jones-szal, a Hatebreed-del, a 30Y-nal és a többi fellépővel. Tizenhárman közülük már május 22-én, kedden a saját bőrükön tapasztalhatják, milyen kivételes a 13. tokaji feszt. Ők ugyanis együtt forgathatják le a fesztivál reklámfilmjét a Hősök, a PASO, a Brains, a Supernem, a Depresszió, a Subscribe, a Blind Myself és az Insane tagjaival, Kowával és a Kettőnégyből ismert Szujó Danival, a Hegy’ TV arcával. A 13 kiválasztott közül ráadásul egy Hegy’bérletet és egy tálca Borsodit is nyer. A forgatásra péntekig lehet jelentkezni. Persze a Hegy’ bérlethez egyszerűbb út is vezet: május 31-ig a belépők még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% engedménnyel válthatók a zenés nyaralásra.

Furmint Klub: bor, szóda és zene, tökéletes arányban keverve

A tokaji világörökségben igazi hungarikumokkal készülnek a borászok a Hegy’en nyaralókra: a Furmint Klubban különböző zamatos fehérborok kísérik a koncerteket. A Ferenczi György és a Rackajam, a Kerekes Band, Szabó Balázs Bandája, az Ocho Macho, a Firkin, a Maszkura és a Tücsökraj, a Balkan Fanatik, a Bohemian Betyars, a ZUP, a Napra és a többi fellépő zenéje magában is remek hangulatot varázsol, és mindenkiből kihozza a fáradhatatlan táncost, ám egy Furmint-fröccs bármikor megsokszorozza az ember party-energiáit.

Ezekre az energiákra a koncertek után is szükség lesz a Hegy’en, amikor a stafétabotot a DJ-k veszik át: az IN-MEDIO bulihelyszínén a jelenleg épp Bakuban az Eurovíziós Dalfesztiválra készülő Compact Disco és a magyar éjszakák új királynője, Julia Carpenter felel majd a hangulatért, míg az AXE sátrában a nappal regnáló angyalok után olyan neveké lesz a főszerep, mint Bárány Attila, Hamvai P.G. vagy DJ Junior. A Tisza-parti napfelkelte garantáltan tánc közben lepi majd meg a 13. Borsodi Hegyalja Fesztivál közönségét.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
www.hegyaljafesztival.hu
www.facebook.com/hegyaljafesztival
http://www.youtube.com/hegyaljafesztival

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50