A Google+ révén akár 50 YouTube csatornát is kezelhetünk

Czipperer Dia, 2013. április 15. 14:08

A Google április 10-én jelentette be, hogy ezentúl összekapcsolhatók lesznek a YouTube csatornák és a Google+. Egyetlen fiókkal akár 50 YouTube csatornát is kezelhetünk egyszerre.

A Google+ és a YouTube mostantól kéz a kézben jár, ugyanis a népszerű videómegosztó oldal már Google+ fiókkal is kezelhető. A múlt héten lehetővé vált opció akár 50 YouTube fiók menedzselését is lehetővé teszi számunkra.

 

A kettő összekapcsolásával a jobb minőségű videómegosztás is lehetővé válik, és a YouTube fül is integrálódik az adott Google+ oldalba.

 

Ahhoz, hogy a felhasználók számára elérhető legyen a változás, a YouTube felhasználói beállításaiban a „Connect with Google+ page (beta)” opcióra kell kattintani. Ez azt jelenti, hogy aktiváljuk a kapcsolatot a két szolgáltatás között. Nem csak már meglévő oldalak esetében működik, nyugodtan próbálkozzunk újaknál is.

 

 

Ha esetleg úgy gondoljuk, mégsem szeretnénk a kapcsolatot, 14 napig van lehetőségünk módosítani, mielőtt a változások véglegesek lesznek. Ez a lehetőség most még csak beta verzióban fut, várják a felhasználók visszajelzéseit, amely alapján megszületik majd a végleges megoldás.

 

Forrás: Mashable.com, YouTubeCreator Blog

Kulcsszavak: YouTube Google+ kezelés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50