Tízezret spórolhatsz a spéci Hegyalja-Volbeat Bérlettel

forrás: Prím Online, 2013. május 16. 08:45

A Borsodi Hegyalja Fesztivál és a Concerto Music bemutatja: június 18-án új lemezével érkezik a Volbeat. A dán csapat Budapesten a PeCSa Music Hallban ad koncertet, amire a spéci Hegyalja-Volbeat Bérlet május 14-től 9600 forintos kedvezménnyel váltható. A Volbeat-Hegyalja Bérlettel a budapesti koncert mellé az igazi fesztivál is jár, több mint 200 külföldi és magyar Hegy’ fellépővel.

Köztük a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a Skindred, a Metallica egykori legendás basszusgitárosa, Jason Newsted új csapata, a Newsted, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die. És ez még csak néhány név az igazi fesztiválra érkező csapatok közül.

A Volbeat számára már-már hagyomány, hogy új nagylemezeivel rendre a dán slágerlisták élén landoljon. A 2007-es Rock the Rebel/Metal the Devil például az első metálalbum volt, amely azonnal a listák élén mutatkozott be hazai pályán, a legnagyobb példányszámban eladott lemezként. A budapesti koncert annál is inkább izgalmas lesz, mert a zenekarhoz idén februárban egy igazi metállegenda csatlakozott. Az Anthraxot elhagyva Rob Caggiano gitáros fejében az is megfordult, hogy leteszi a lantot, de ennél sokkal inkább vágyott egy új, kreatív zenekari környezetre művészi kiteljesedéséhez, amelyet végül a Volbeatben meg is talált. A srácok igazán egymásra találtak, a közös munkáról valamennyien szuperlatívuszokban beszéltek. A most megjelent, Outlaw Gentleman & Shady Ladies című Volbeat-lemez készítésekor Caggiano már a dán banda teljes jogú tagja volt.

A Hegyalja Fesztivál rajongói egy ritkaságszámba menő akcióban extrakedvezményes kombinált jeggyel juthatnak be a budapesti bulira: a Hegyalja-Volbeat Bérlet a Volbeat koncertje mellett az idei Hegyalja Fesztivál heti bérletét is magába foglalja. A spéci belépővel akár még a Győr-Tokaj, a Budapest-Tokaj vagy a Nyíregyháza-Budapest utazás teljes költsége is megspórolható, sőt a megtakarított 9600 forintból még sörre vagy egy jó borozásra is futja, főleg, hogy a Hegy’re idén is mindenki féláron utazhat. A Volbeat-Hegyalja Bérlet a Ticketportal és a Ticket Express hálózatában érhető el, összesen 22.300 forintért (31.900 forint helyett).

A budapesti Volbeat-buli kiváló kezdet, hiszen a Hegy' szervezői idén is elkényeztetik a legkeményebb műfaj rajongóit. Június 25. és 30. között Tokajban nem kisebb nevek izzítják majd a Tisza-parti éjszakát mint a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die vagy az exMetallica tag, Jason Newsted. Az idei 14. Hegyalja Fesztiválon visszatérő vendégként újra tiszteletét teszi, és szokásához híven, forró, fékezhetetlen bulit celebrál majd a newporti Skindred, de hasonló őrület várható a hazai klubélet egyik leghúzósabb bandája, a Subscribe nagyszínpados koncertjén is.

Kulcsszavak: Hegyalja fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14