A YouTube mobilapp offline módban is kínál élményt

Czipperer Dia, 2013. szeptember 18. 15:04

A YouTube mobilalkalmazásának legújabb változata nem csupán akkor használható majd, amikor működő internetkapcsolat van. A frissített kiadás ennél többet kínál: offline módban is lehet videókat nézni.

A YouTube megújult mobilapplikációja lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek le, és akkor is megtekinthessék ezeket, amikor éppen nincs internetkapcsolatuk.

 

A YouTube novemberben frissíti mobilapplikációját, amelynek köszönhetően okostelefonra és táblagépre is letölthetők lesznek a videók.

 

Ám ezek csak korlátozott ideig lesznek tárolhatók és nézhetők eszközökön: mindössze 48 óráig  legalábbis az AllThinsD információi szerint. A Google ezekbe is belecsempészi majd a hirdetéseket, ám ezt eddig is elviselték a felhasználók, cserébe a végeláthatatlan videó áradatért. Most pedig akár olyan helyeken is lehet YouTube videót nézni, ahol eddig ez kicsit problémásabb volt (pl. repülőgépen).

 

A felhasználók egynegyede (naponta nagyjából 1 milliárd felhasználó van az oldalon) mobilról használja a YouTube-ot, melyek száma az új opciónak köszönhetően tovább nőhet.

 

Forrás: CNET.com, AllThinsD.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás