Mobilmegoldásokért felelős értékesítési vezető az SAP-nál

forrás: Prím Online, 2013. október 7. 15:23

Az SAP Hungary Kft. új értékesési vezetőt nevezett ki Mészáros Tibor személyében, méghozzá a mobilmegoldások terén. A szakember felel az üzletág felépítéséért, a szoftvercég mobilmegoldásainak képviseletéért az SAP meglévő, és leendő ügyfeleinél.

A mobilitás az SAP egyik globális pillére, mely jelentős bővülést könyvel el évről évre. Jelenleg a szoftvercég alkalmazásait 129 millió felhasználó veszi igénybe. A hazai helyzet kapcsán a leányvállalat közleménye úgy fogalmaz, mostanra érett olyan állapotba a vállalati mobilitás szegmense, hogy külön csapat foglalkozzon vele. Így született meg a döntés, hogy Mészáros Tibor felel majd ezért a területért.

 

Mészáros Tibor jelentős tapasztalatokkal bír az értékesítés terén, ezt megelőzően a HP, valamint több infokommunikációs cégnél, mint pl. KFKI, Matáv töltött be hasonló pozíciókat, és többször nyerte el a legjobb értékesítési vezető címeket.

 

„Munkám során azt fogom bemutatni, miként képes a mobilitás nem csak hatékonyabb üzletvitelt biztosítani, hanem újraértelmezni iparági folyamatokat”- mondta Mészáros Tibor kinevezése kapcsán.

 

A szakember Ablonczy Balázsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

  

A mérnök végzettségű Mészáros Tibor (42) szabadidejét családja, két gyermeke körében tölti, de szívesen hódol az ökölvívás hobbijának is, melyből edzői minősítéssel rendelkezik.

 

Kulcsszavak: +céginfó SAP mobil megoldás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48