Megszűnik a Facebook és Google-belépés a Yahoo szolgáltatásainál

Czipperer Dia, 2014. március 6. 10:41

A Yahoo megszűnteti a Facebook illetve Google-fiókkal történő belépési lehetőséget. A vállalat szóvivője jelentette be, hogy ezentúl a szolgáltatások használatához a felhasználóknak regisztrálniuk kell.

Szépen lassan eltűnnek a Google és a Facebook belépési gombok a Yahoo szolgáltatásoknál. A felhasználók a jövőben tehát csak Yahoo azonosítóval léphetnek be a különböző oldalakra, vagyis kénytelenek lesznek regisztrálni. Ezt az alternatív belépési lehetőséget 2011-ben vezette be a cég.

 

A lépés jelzi a cég vezérigazgatója által tervezett változtatási szándékokat. A vállalat ugyanis arra törekszik, hogy növeljék az érdeklődést a webes termékek iránt, és újjáélesszék a stagnáló bevételt.

 

Marissa Mayer elmondta, hogy a Yahoo folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsák a felhasználói élményt. A cég hivatalos nyilatkozatában pedig kifejtette, hogy az új folyamat lehetővé teszi számukra, hogy mindenki számára a leginkább személyre szabott felhasználói élményt nyújtsák.

 

Az első szolgáltatás, ahol életbe lépett az új belépési folyamat, a Yahoo Sports Tourney Pick’Em oldal, amely az egyetemi kosárlabda bajnokság hivatalos site-ja. Itt hétfő óta csak Yahoo azonosítóval lehet belépni.

 

A cég szóvivője elmondta, a cél az, hogy minden szolgáltatásnál fokozatosan kiiktatják majd a Facebook és Google belépési lehetőségeket, de pontos határidőt ezzel kapcsolatban nem közölt.

 

Forrás: Reuters.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

V. Magyar Speciális Független Filmszemle

2019. november 19-20-án kerül megrendezésre ötödik alkalommal Budapesten a Magyar Speciális Független Filmszemle, fogyatékossággal élők, pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotók, autizmussal élők valamint függetlenfilmesek és diákok Kárpát-medencei integrált filmes seregszemléje. Különlegessége, hogy az egyetlen olyan tematikus filmes rendezvény Magyarországon, amely a fogyatékosság témájában teszi közzé felhívásait.

2019. november 18. 15:51

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás