Megszűnik a Facebook és Google-belépés a Yahoo szolgáltatásainál

Czipperer Dia, 2014. március 6. 10:41

A Yahoo megszűnteti a Facebook illetve Google-fiókkal történő belépési lehetőséget. A vállalat szóvivője jelentette be, hogy ezentúl a szolgáltatások használatához a felhasználóknak regisztrálniuk kell.

Szépen lassan eltűnnek a Google és a Facebook belépési gombok a Yahoo szolgáltatásoknál. A felhasználók a jövőben tehát csak Yahoo azonosítóval léphetnek be a különböző oldalakra, vagyis kénytelenek lesznek regisztrálni. Ezt az alternatív belépési lehetőséget 2011-ben vezette be a cég.

 

A lépés jelzi a cég vezérigazgatója által tervezett változtatási szándékokat. A vállalat ugyanis arra törekszik, hogy növeljék az érdeklődést a webes termékek iránt, és újjáélesszék a stagnáló bevételt.

 

Marissa Mayer elmondta, hogy a Yahoo folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsák a felhasználói élményt. A cég hivatalos nyilatkozatában pedig kifejtette, hogy az új folyamat lehetővé teszi számukra, hogy mindenki számára a leginkább személyre szabott felhasználói élményt nyújtsák.

 

Az első szolgáltatás, ahol életbe lépett az új belépési folyamat, a Yahoo Sports Tourney Pick’Em oldal, amely az egyetemi kosárlabda bajnokság hivatalos site-ja. Itt hétfő óta csak Yahoo azonosítóval lehet belépni.

 

A cég szóvivője elmondta, a cél az, hogy minden szolgáltatásnál fokozatosan kiiktatják majd a Facebook és Google belépési lehetőségeket, de pontos határidőt ezzel kapcsolatban nem közölt.

 

Forrás: Reuters.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a vadonatúj Razer Blade Pro 17

A Razer bemutatta a vadonatúj Razer Blade Pro 17-et, egy profi játékosoknak, tervezőknek és játékfejlesztőknek szánt laptopot. A Blade Pro 17 mostantól 4K felbontású, 120Hz-es kijelzővel érhető el a nagy felbontású munkaállomást igénylő alkotók számára, Full HD-s 300Hz-es változatban pedig azoknak a játékosoknak, akiknek minden mérkőzés minden egyes képkockáját látniuk kell. 

2020. május 24. 16:20

A Zyxel a home office kihívásaihoz igazította az SD-WAN legújabb frissítését

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette az SD-WAN operációs rendszer következő frissítését. Az új verziót kifejezetten az otthoni munkavégzést támogató funkciókkal látták el, melynek köszönhetően távolról is biztonságosan és átláthatóan kezelhető munkahelyi hálózatok alakíthatók ki.

2020. május 24. 12:05

Hogyan válasszunk robotot?

Ahogyan az automatizálási lehetőségeket mérlegelik, nehéz lehet nem észrevenni a cobotok jelenlétét. Amióta a robotok egy évtizede berobbantak a köztudatba, sok olyan szervezet számára tették elérhetővé és megfizethetővé az automatizálást, akiknek a hagyományos robotika nem volt elérhető. És ez sok izgalmat rejtett magában.

2020. május 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás